Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Roompot Park Veerse Kreek

Roompot Park Veerse Kreek

Nederland - Zeeland - Wolphaartsdijk

Aanbieder: Roompot Park Veerse Kreek Roompot

Roompot Park Veerse Kreek - Zeeland

Lekker op vakantie in Nederland, dat kan bij Roompot Park Veerse Kreek. In het prachtige Zeeland kun je een vrijstaande villa boeken waar je echt even tot rust kan komen. Er is een fietsverhuur voor leuke uitstapjes en voor de supermarkt kun je zelfs op het park blijven. Daarnaast is er gratis wifi op het park en er is een centraal oplaadpunt voor elektrische auto's.

Vrijstaande villa’s

Bij Roompot Park Veerse Kreek hoef je over privacy geen zorgen te hebben. Dankzij de vrijstaande villa’s heb je genoeg ruimte voor jezelf. Naast villa’s die perfect zijn voor het hele gezin, zijn er ook vakantiehuizen die geschikt zijn voor de hele familie. De grootste villa heeft plek voor wel zestien personen. Verder kun je kiezen voor een luxe villa met sauna.

Het Veerse Meer

Roompot Park Veerse Kreek heeft een fijne ligging aan het Veerse Meer. Alle villa’s hebben uitzicht op het water of liggen zelfs aan het water. Naast zwemmen kun je bij het meer ook gaan surfen of zeilen. Misschien is een fietstochtje meer iets voor jou, ook hier leent de omgeving zich goed voor. Je kunt bijvoorbeeld naar een van de gezellige Zeeuwse dorpjes in de buurt fietsen, of je kunt genieten van de mooie natuur die Zeeland te bieden heeft.

Alle accommodaties van Roompot Park Veerse Kreek: Bekijk nu >
Bekijk Roompot Park Veerse Kreek

Home > Vakantieparken > Roompot Park Veerse Kreek