Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Roompot Park Wijdenes

Nederland - Noord-Holland - Wolphaartsdijk

Aanbieder: Roompot Park Wijdenes Roompot

Roompot Park Wijdenes – Noord-Holland

Bij Roompot Park Wijdenes beleef je een relaxte vakantie te midden van prachtige natuur. Dit duurzame park zorgt ervoor dat je op vakantie kunt met een schoon geweten, er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van zonnepanelen en er is geen gasaansluiting. Daarnaast is het park autovrij, je kunt hier dus ongestoord tot rust komen. Dit doe je bijvoorbeeld op je eigen overdekte terras.

Wandelen en fietsen

Roompot Park Wijdenes bevindt zich aan het Markermeer. Je kunt dus lekker zeilbootjes kijken, terwijl je geniet van een rustige vakantie. Ook ligt het park aan de Westfriese Omringdijk. Naast het bewonderen van de dijk die de polder tegen het water beschermt, kun je ook verschillende fietsroutes bij deze dijk volgen. Met zoveel prachtige natuur om je heen kun je er natuurlijk ook voor een fijne wandeling gaan.

Stad en land

De omgeving van Roompot Park Wijdenes biedt vermaak voor iedereen. Je bent bijvoorbeeld zo bij mooie bloemenvelden en rustige strandjes die ideaal zijn voor een picknick. Natuurliefhebbers kijken hun ogen uit in het polderlandschap. Maar ook de stadsliefhebbers hoeven zich hier niet te vervelen. Ga bijvoorbeeld eens langs Enkhuizen of Hoorn. Hier vind je leuke restaurants, winkels, diverse musea. Daarnaast is er een golfbaan in de omgeving aanwezig. Genoeg te doen dus!

Alle accommodaties van Roompot Park Wijdenes: Bekijk nu >
Bekijk Roompot Park Wijdenes

Home > Vakantieparken > Roompot Park Wijdenes