Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Roompot Zandvoort

Roompot Zandvoort

Nederland - Noord-Holland - Zandvoort

Aanbieder: Roompot Zandvoort Roompot

Roompot Zandvoort (voorheen Qurios Zandvoort) - Noord-Holland

Roompot Zandvoort is een prima bestemming voor een gevarieerde vakantie in Noord-Holland. In Zandvoort ligt natuurlijk het Formule 1 circuit, maar het is ook een van de populairste badplaatsen van Nederland. Het centrum van Zandvoort heeft een aantal winkels waar je lekker kunt shoppen. Daarnaast zijn er genoeg terrassen om even bij te komen en natuurlijk kun je 's avonds een gokje wagen bij Holland Casino.

De boulevard van Zandvoort

Binnen ongeveer 100 meter van Roompot Zandvoort sta je op het strand. Dit strand ligt aan de welbekende boulevard van Zandvoort waar van alles te beleven is. Naast lekker uitwaaien in de wind kan er gekitesurft worden en kun je genieten van de prachtige zonsondergang. Daarnaast zijn er tal van strandtentjes waar je lekker wat kunt eten en drinken.

Lodges voor kleine en grote groepen

Roompot Zandvoort heeft verschillende lodges die geboekt kunnen worden, allemaal zijn ze vrijstaand. Dit zorgt voor een heerlijke rustig verblijf samen met je geliefde of gezin. De namen van de lodges spelen in op waarom Zandvoort zo bijzonder is, er is bijvoorbeeld een Grand Prix en een Pitstop. Ben je met een grote groep? Dan is Coffee Camp zeker iets voor jou. Coffee Camp bestaat uit verschillende lodges die bij elkaar staan op het park met een aantal lodges waarin overnacht kan worden en één gezamenlijke lodge. Zo heb je privacy terwijl je toch samen bent. Om deze momenten met elkaar nog iets leuker te maken is Coffee Camp voorzien van een picknicktafel in de tuin en er is zelfs een racebaan aanwezig.

Alle accommodaties van Roompot Zandvoort: Bekijk nu >
Bekijk Roompot Zandvoort

Home > Vakantieparken > Roompot Zandvoort