Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Soof Heuvelrug

Soof Heuvelrug

Nederland - Utrecht - Rhenen

Aanbieder: Soof Heuvelrug Soof Retreats

Soof Heuvelrug (voorheen Boutique Parc Soof) - Utrecht

Wil je in luxe op vakantie in Nederland? Dan is Soof Heuvelrug een goede optie. Dit park ligt aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, er is een buitenzwembad dat verwarmd is en voor de kinderen is er een speelplaats. Daarnaast kun je een fiets huren, dus ook uitstapjes hoeven niet aan de planning te ontbreken. In de avond eet je een hapje in het à-la-carterestaurant, zo sluit je een geslaagde vakantiedag goed af.

Direct aan de bosrand

Eekhoorntjes spotten tijdens een wandeling door het bos? Dat kan makkelijk bij Soof Heuvelrug, het park ligt namelijk direct aan de bosrand. Zo’n groene omgeving zorgt voor een gevoel van rust, maar ook de drukte is zo opgezocht. Op slechts 500 meter vind je al een bushalte, je kunt dus eenvoudig een uitstapje maken naar bijvoorbeeld het centrum van Veenendaal of naar Ouwehands Dierenpark.

Eco lodges met wellness

Het is genieten geblazen bij Soof Heuvelrug. Op dit duurzame park is er bij iedere lodge een laadpaal voor elektrische auto’s aanwezig. De verblijven zijn geschikt tot zes personen en je kunt zelfs kiezen voor een wellness lodge. De wellness lodges hebben een hottub, hier kun je dus heerlijk ontspannen.

Alle accommodaties van Soof Heuvelrug: Bekijk nu >
Bekijk Soof Heuvelrug

Home > Vakantieparken > Soof Heuvelrug