Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > St. Pierre

St. Pierre

Nederland - Zeeland - Nieuwvliet-Bad

Aanbieder: St. Pierre Roompot

St. Pierre

Bungalowpark St. Pierre is een familiepark gelegen in Zeeland. Je bent overal van voorzien tijdens je vakantie en zelfs het strand ligt op een kleine loopafstand. Huur een strandcabine en geniet van jouw eigen privé dagverblijf aan de Zeeuwse kust. Je kunt bij dit vakantiepark al verblijven vanaf 2 nachten of je maakt er lekker een langere vakantie van! Er is veel te verkennen aan de kust van West-Zeeuws-Vlaanderen dus plan snel jouw vakantie in eigen land.

Pierewiet in Nieuwvliet

In Nieuwvliet vind je Speelboerderij Pierewiet, hier kunnen de kinderen klauteren, knutselen en in de binnen- en buitenspeeltuinen ravotten. Ook is het mogelijk om een mooie rit op het strand te maken vanuit Manege Hippo d'or. Hier kun je met pony's rondjes lopen of er zelfs op rijden! Als je gek bent op diertjes is het Valkeniershof ook een echte aanrader. Hier krijg je een Roofvogeldemonstratie met leerzame begeleiding voor jong en oud. Op het strand van Zeeuws-Vlaanderen is het mogelijk verschillende watersporten te beoefenen. In deze mooie omgeving is dus genoeg te doen!

Vakantiepark St. Pierre 

Op vakantiepark St. Pierre is er veel keus als we kijken naar de aangeboden accommodaties. Zo kies je zelf of je in een vrijstaande vakantiewoning verblijft of bijvoorbeeld in een appartement. Vanwege de perfecte ligging bij het strand is het handig om voor je stranddag een strandcabine te huren. Zo heb je je eigen verblijf op het strand waar je je privéspullen veilig in kan opslaan. In de cabine beschik je over een bankje om te relaxen mocht je even uit de hete zon willen. Voor op het strand krijg je twee ligbedjes en een parasol. Voor een winderige dag kun je gebruik maken van het windscherm om zo in alle rust van jouw strandvakantie te genieten. 

Alle accommodaties van St. Pierre: Bekijk nu >
Bekijk St. Pierre

Home > Vakantieparken > St. Pierre