Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Strandhuisjes Julianadorp

Strandhuisjes Julianadorp

Nederland - Noord-Holland - Julianadorp aan Zee

Aanbieder: Strandhuisjes Julianadorp Roompot

Strandhuisjes Julianadorp (voorheen van Landal)

Strandhuisjes Julianadorp beschikt over 90 strandhuisjes die geopend zijn van half maart t/m half oktober. De luxe vrijstaande strandhuisjes bestaan uit twee verdiepingen, twee slaapkamers en een luxe woonkamer. Natuurlijk niet te vergeten: een prachtig uitzicht over de Noordzee en direct toegang tot het strand.

Faciliteiten

Naast zwemmen in de Noordzee kun je ook terecht bij Landal Beach Resort Ooghduyne om te genieten van het binnenzwembad. In het binnenzwembad bevinden zich een whirlpool, peuterbad, glijbaan, zwemmersbar en stroomversnelling. De strandhuisjes zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en beschikken over een keuken om zelf te koken. Maar natuurlijk kun je ook langs verschillende strandpaviljoens en restaurants voor het ultieme vakantiegevoel.

Sport & spel

Het is nooit saai bij Strandhuisjes Julianadorp, er is van alles te doen. Neem bijvoorbeeld een surfles bij de surfschool of ga gezellig met zijn allen kanoën. Wil je activiteiten doen op het land, kan dat ook. Ga dan een dagje golfen, midgetgolfen, lekker wandelen of fietsen door de prachtige omgeving. En vergeet vooral niet gewoon te genieten van het strand en de prachtige zonsondergang die je vanaf het terras van de beach house kunt bewonder.

Alle accommodaties van Strandhuisjes Julianadorp: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Nee, huisdieren zijn helaas niet toegestaan in de huisjes.

De huisjes zijn voor 4 tot 6 personen, mocht je met een grotere groep willen komen zouden jullie meerdere huisjes moeten huren.

Op maandag en vrijdag vanaf 15:00 uur en tot 20.00 uur.

Het park zelf beschikt niet over een zwembad. Wel heb je de Noordzee voor je voeten en kun je bijvoorbeeld gebruik maken van het binnenzwembad bij Landal Beach Resort Ooghduyne.

Bekijk Strandhuisjes Julianadorp

Home > Vakantieparken > Strandhuisjes Julianadorp