Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Strandpark Duynhille

Strandpark Duynhille

Nederland - Zuid-Holland - Ouddorp

Aanbieder: Strandpark Duynhille Roompot

Strandpark Duynhille

Als jij op zoek bent naar de perfecte vakantieplek tussen de duinen, dan zit je bij Strandpark Duynhille helemaal aan het juiste adres! Dit vakantiepark heeft een toplocatie, aangezien je je hier direct aan het strand bevindt. Geniet van de omgeving, maar ook van alle faciliteiten die het vakantiepark te bieden heeft. Jong en oud hoeven zich niet te vervelen, er zijn genoeg activiteiten op het park en in de nabije omgeving te vinden.

Beachvolleybal

Met een strand zo dicht bij mag een volleybalveld niet missen en dan is een potje beachvolleybal heerlijk, zeker als het weer in Nederland deze zomer ook goed meewerkt! Het park biedt veel verschillende activiteiten aan, je kunt namelijk naast volleyballen ook gebruikmaken van de sportfaciliteiten en de speeltuin. Er is zelfs een lasergame hal gemaakt op het park, hoe tof! Voor de kleine vakantiegangers zit Koos Konijn al te wachten bij de Kids Club. Koos vermaakt graag de kleine gasten en hier is een speciaal recreatieprogramma voor. 

Ouddorp aan Zee

In de omgeving kun je ook veel activiteiten vinden. Zo kun je mooie fietsroutes uitstippelen en de fietsen hoef je niet mee te nemen, die zijn gewoon te huur bij de receptie van Strandpark Duynhille. Uiteraard is het ook heerlijk om met lekker weer te gaan wandelen. Struin door de duinen van het Noordzeestrand of de directe omgeving rondom het park. Leuk is ook om het streekmuseum van Goeree-Overflakkee te bezoeken en het dorpje daarbij. Voor de dierenvriend is het een aanrader om Deltapark Neeltje Jans te bezoeken. Geniet van de zeehondjes en wie weet kun je er wel een aaien!

Alle accommodaties van Strandpark Duynhille: Bekijk nu >
Bekijk Strandpark Duynhille

Home > Vakantieparken > Strandpark Duynhille