Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Summio Parc Port Greve

Summio Parc Port Greve

Nederland - Zeeland - Brouwershaven

Aanbieder: Summio Parc Port Greve Summio

Summio Parc Port Greve

Summio Parc Port Greve beschikt over 575 bungalows en appartementen, een heerlijk overdekt zwembad met glijbaan en verschillende binnen- en buitenactiviteiten. Fiets vanuit het park naar de historische monumentenstad Zierikzee of beoefen diverse watersporten op het Grevelingenmeer. Voor een gezellig diner kun je in Summio Parc Port Greve terecht in het vernieuwde Brasserie Port Greve. Ga je voor lekker makkelijk dan kun je terecht bij de snackbar. In Summio Parc Port Greve heeft iedereen het naar zijn zin! 

Faciliteiten

Zijn jullie toe aan een lekkere duik in het zwembad? Summio Parc Port Greve heeft een fijn overdekt zwembad waar je zo van de glijbaan kunt roetsjen. De kleinere kinderen vermaken zich in het peuterbad. Bovendien ligt het park direct aan het Grevelingenmeer, dus ook daar kunnen jullie een verfrissende duik nemen.

Ben jij een golffanaat? Dan kun je terecht bij golfclub Grevelingenhout en golfboerderij Molenberg, die beide op 18 km afstand van Landal Port Greve liggen. Beide hebben een 18-holes baan, alleen bij Golfclub Grevelingenhout is een geregistreerd handicap vereist. Bij Golfboerderij Molenberg niet.

Vermaak voor kinderen

Voor de kinderen is er volop vermaak bij Summio Parc Port Greve. Als ze uitgezwommen zijn, kunnen zij knutselen in de Bollo Club of ze nemen een duik in de ballenbak vol gekleurde ballen! Daarnaast is er een speeltuin aanwezig en kunnen jullie met zijn allen gaan midgetgolfen. Verder is er een kinderscooterbaan en een airtrampoline waar ze urenlang kunnen springen. Voor de sportievelingen is er een speelveld en het hele jaar is er een Fun & Entertainment programma.

Alle accommodaties van Summio Parc Port Greve: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Ja, het park beschikt over een overdekt zwembad

Je kan langs Klimbos Westerschouwen, Wijnhoeve de Kleine Schorre of Deltapark Neeltje Jans. Kortom genoeg keuze!

Het park beschikt over diverse speel-/sportvelden en een tennisbaan.

Het adres is Summio Parc Port Greve, Heernisweg 1, 4318 TN Brouwershaven Nederland. Het park ligt direct aan het Grevelingenmeer.

Bekijk Summio Parc Port Greve

Home > Vakantieparken > Summio Parc Port Greve