Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > TopParken Landgoed de Scheleberg

TopParken Landgoed de Scheleberg

Nederland - Gelderland - Lunteren

Aanbieder: TopParken Landgoed de Scheleberg TopParken

TopParken Landgoed de Scheleberg

TopParken Landgoed de Scheleberg ligt midden op de Veluwe waardoor dit een ideale bestemming is om lekker te wandelen, te fietsen en het Nationale Park De Hoge Veluwe te bezoeken. En los van de prachtige omgeving is er op het vakantiepark zelf ook genoeg te beleven. Zo is er een heerlijk verwarmd buitenzwembad, kun je lekker eten in het restaurant @ThePark Asia en zijn er genoeg andere activiteiten op het park.

Activiteiten

Van mei tot en met september is het buitenzwembad van TopParken Landgoed de Scheleberg verwarmd. Hierdoor kun je al heel snel een duik nemen, ook al is het nog niet heel erg warm. Voor de sportievelingen is er een tennisbaan, een voetbalveld, een tafeltennistafel, een volleybalveld en fietsverhuur. De paardenliefhebbers vermaken zich in de manege en voor de kinderen is er een kidsclub, entertainmentprogramma en de enthousiaste Toppe Bob.

Wellness huisjes

TopParken Landgoed de Scheleberg heeft heel veel verschillende opties voor huisjes waarin je kunt verblijven. Ga voor een voordelige chalet voor 4 of 5 personen, kies voor een comfort huisje, ga voor een wat groter deluxe huisje of kies voor een van de vele huisjes met sauna en/of jacuzzi. Ga je voor een comfort huisje met sauna én jacuzzi, dan betaal je niet eens zoveel meer dan een standaard comfort huisje. Wees er wel snel bij, want de wellness huisjes zijn super populair!

Alle accommodaties van TopParken Landgoed de Scheleberg: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

TopParken Landgoed de Scheleberg ligt midden op de Veluwe, waardoor je hier midden in de natuur geniet.

Ja, je kunt de auto gratis bij je accommodatie parkeren!

TopParken Landgoed de Scheleberg beschikt over een verwarmd buitenzwembad en apart kinderbad. Daarnaast vind je in de omgeving een binnenzwembad. 

In het vakantiepark kom je in ieder geval aan genoeg beweging toe. Sla een balletje op de tennisbaan, daag elkaar uit voor een potje volleybal of ga een stukje paardrijden bij de manege!

TopParken Landgoed de Scheleberg kent verschillende soorten accommodaties. Sommige van deze accommodaties beschikken over een heerlijke jacuzzi en/of een privé sauna.

Bekijk TopParken Landgoed de Scheleberg

Prijzen vergelijken

TopParken Landgoed de Scheleberg is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > TopParken Landgoed de Scheleberg