Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > TopParken Parc de IJsselhoeve

TopParken Parc de IJsselhoeve

Nederland - Zuid-Holland - Nieuwerkerk aan den IJssel

Aanbieder: TopParken Parc de IJsselhoeve TopParken

TopParken Parc de IJsselhoeve

Een heerlijk verwarmd zwembad, fietsverhuur, een manege en zelfs een hondenspeeltuin... Je vindt het allemaal bij TopParken Parc de IJsselhoeve. En los van deze uitgebreide faciliteiten, heeft dit vakantiepark ook nog eens een fijne ligging aan de IJssel en niet ver van de stad Rotterdam. Zo kun je dagjes bij het zwembad afwisselen met fietsen door de natuur en zelfs een dagje stad. 

Dagje strand

Verblijf jij op TopParken Parc de IJsselhoeve en ben je gek op het strand? Vanuit hier ben je namelijk binnen 10 minuten rijden al op het strand aan de Zevenhuizerplas waar je lekker kunt zwemmen, maar ook diverse watersporten kunt beoefenen. Ga bijvoorbeeld windsurfen, zeilen of roeien. Ook vind je hier aan de Siciliëboulevard en bij het Maltaplein verschillende plekken om wat eten, drinken of te snoepen te halen. Een lekker ijsje gaat er wel in na een dagje aan de Zevenhuizerplas! 

Diervriendelijk park

Bij TopParken Parc de IJsselhoeve houden ze van dieren. Zo zijn huisdieren toegestaan en is er een speciale huisdierenmaand in november waarbij je huisdier gratis mee mag en ze een leuk presentje krijgen bij aankomst. Door de prachtige omgeving kunnen jullie samen eindelijk wandelen, en er is zelfs een speciale hondenspeeltuin! Pas op dat ze nog wel mee naar huis willen... Voor de paardenliefhebbers is er een manege op het park, waar je de hele dag bezig kunt zijn met de lieve paarden. Dat wordt een gezellige boel!

Alle accommodaties van TopParken Parc de IJsselhoeve: Bekijk nu >
Bekijk TopParken Parc de IJsselhoeve

Prijzen vergelijken

TopParken Parc de IJsselhoeve is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > TopParken Parc de IJsselhoeve