TopParken Park Westerkogge

Noord-Holland - Nederland

TopParken Park Westerkogge

Echte waterliefhebbers moeten zeker een vakantie naar het TopParken Park Westerkogge overwegen. Er is een heerlijk verwarmd buitenzwembad, maar liefst 45 kilometer aan vaarroutes vanaf het park en mogelijkheden om te vissen. Als dat nog niet genoeg is, zijn ook het Markermeer en het IJsselmeer vlakbij. Hier kun je surfen, zeilen of natuurlijk gewoon een verfrissende duik nemen. Aan waterplezier geen tekort bij Park Westerkogge!

Vakantiehuisjes

TopParken Park Westerkogge heeft diverse vakantiehuisjes. Afhankelijk van jullie budget, wensen en aantal mensen, kies je voor een comfort huisje voor 4, 5 of 6 personen of ga je voor een deluxe huisje. Het deluxe huisje voor 6 personen heeft zelfs twee verdiepingen: beneden de woonkamer met keuken, badkamer en één slaapkamer en boven nog twee slaapkamers. Ideaal voor als je met het hele gezin gaat!

Faciliteiten op het park

Bij TopParken Park Westerkogge kun je heerlijk zwemmen in het verwarmde buitenzwembad (van mei t/m september), je kunt er (elektrische) fietsen huren en aan je beweging werken op het voetbalveld. De kinderen klimmen en klauteren in de speeltoestellen en springen de hele dag door op de te gekke air trampoline. Verder is er een gezellig restaurant op het park voor een lekker hapje en een drankje.

Alle accommodaties van TopParken Park Westerkogge: Bekijk hier >
Bekijk TopParken Park Westerkogge

Prijzen vergelijken

TopParken Park Westerkogge is te boeken bij:

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen