Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > TopParken Recreatiepark de Wielerbaan

TopParken Recreatiepark de Wielerbaan

Nederland - Gelderland - Wageningen

Aanbieder: TopParken Recreatiepark de Wielerbaan TopParken

TopParken Recreatiepark de Wielerbaan

TopParken Recreatiepark de Wielerbaan heeft een perfecte ligging op de Veluwe en vlak bij de Rijn in Wageningen. Geniet van de prachtige omgeving, het fijne binnenzwembad, de voordelige accommodaties en uiteraard het gezellige terras. Kiezen jullie voor een kampeerplaats, mobile home of een gezellig vakantiehuisje met keukentje?

Omgeving

Doordat TopParken Recreatiepark de Wielerbaan op de Veluwe ligt, kun je hier gemakkelijk genieten van de prachtige natuur: bossen, heidevelden, weilanden en veel wateren. Neem jullie eigen fietsen mee of huur deze op het vakantiepark. Je kunt kiezen voor een gewone fiets, een mountainbike of lekker relaxed: een elektrische fiets. Natuurlijk zijn er ook genoeg opties om lekker te wandelen in de buurt en als je wat meer drukte om je heen wilt, ben je binnen no-time in het gezellige centrum van de studentenstad Wageningen. Shop een beetje of zoek een van de gezellige terrasjes uit voor een lekker drankje. 

Faciliteiten op het park

Het binnenzwembad van TopParken Recreatiepark de Wielerbaan is van april t/m september geopend en in de schoolvakanties is er een kidsclub en recreatieprogramma. Verder zijn er speeltoestellen, is er een snackbar en kun je hapje eten halen in het eetcafé met gezellig buitenterras. En hebben jullie huisdieren? Dan is jullie vriendje ook welkom bij TopParken Recreatiepark de Wielerbaan, wel zo gezellig!

Alle accommodaties van TopParken Recreatiepark de Wielerbaan: Bekijk nu >
Bekijk TopParken Recreatiepark de Wielerbaan

Prijzen vergelijken

TopParken Recreatiepark de Wielerbaan is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > TopParken Recreatiepark de Wielerbaan