Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > TopParken Recreatiepark het Esmeer

TopParken Recreatiepark het Esmeer

Nederland - Gelderland - Aalst

Aanbieder: TopParken Recreatiepark het Esmeer TopParken

TopParken Recreatiepark het Esmeer

Waterliefhebbers komen bij TopParken Recreatiepark het Esmeer zeker aan hun trekken. Niet alleen is het park zelf een schiereiland tussen het Esmeer en de Maas, je kunt bij de recreatieplas ook zwemmen, vissen en zelfs zeilen, suppen of surfen. En als je nog niet genoeg water hebt gezien of als het weer het even niet toelaat, is er in de buurt ook nog een fijn binnenzwembad.

Haven en recreatieplas

Vanuit TopParken Recreatiepark het Esmeer kun je in de recreatieplas het Esmeer allerlei watersporten doen. Ga bijvoorbeeld zeilen, leer surfen, ga een keer suppen of neem gewoon een duik om even af te koelen. Opdrogen en relaxen doe je op het zandstrand bij de plas en er is aan het Esmeer ook een jachthaven te vinden plus een restaurant met groot terras waar je een drankje kunt nemen. De kinderen vermaken zich ondertussen in de speeltuin. 

Vakantiehuisjes aan het water

Bij een verblijf in TopParken Recreatieplas het Esmeer kies je uit een basic vakantiehuisje, een comfort vakantiehuisje of een deluxe vakantiehuisje. Alle opties bieden je een fijn verblijf vlak bij het water en met een handige keuken. Zo kun je eten in het restaurant afwisselen met een zelfgemaakt maaltje. Willen jullie in de ochtend lekkere verse broodjes, dan kun je gebruikmaken van de broodjesservice. En in de avond kun je gebruikmaken van de BBQ service waarbij je een barbecue pakket naar keuze kunt bestellen.

Alle accommodaties van TopParken Recreatiepark het Esmeer: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Het park ligt in Aalst tussen het Esmeer en de Maas. Volop water dus in de buurt!

Ja bij TopParken Recreatiepark het Esmeer zijn huisdieren toegestaan. Wel geldt een maximum van 2 huisdieren per accommodatie en moet je het van tevoren even doorgeven. De kosten zijn 7,50 euro per huisdier per nacht.

Ja, zeker weten! Er is een recreatieplas in de omgeving waar je kunt zwemmen en diverse watersporten kunt beoefenen. Wil je naar een zwembad, dan is er een binnenzwembad in de omgeving van het park.

Ja, dat kan. Je kunt je auto gewoon bij je eigen accommodatie parkeren.

Ja, er is een restaurant, Eeterij 't Getij, een cafetaria en er is een broodjesservice voor het ontbijt en een BBQ service voor het avondeten.

Bekijk TopParken Recreatiepark het Esmeer

Prijzen vergelijken

TopParken Recreatiepark het Esmeer is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > TopParken Recreatiepark het Esmeer