TopParken Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Zuid-Holland - Nederland

TopParken Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Een vakantie in eigen land? Hoe vier je dat beter dan op een vakantiepark met verwarmd buitenzwembad en ligging vlak bij het strand? TopParken Recreatiepark Noordwijkse Duinen hebben een gunstige ligging. Neem je eigen fietsen mee of huur een fiets en ga heuveltje op, heuveltje af door de duinen. Niet alleen een prachtige omgeving, ook nog eens heel goed voor de beenspiertjes!

Diverse slaapplekken

Op welke manier jij bij TopParken Recreatiepark Noordwijkse Duinen verblijft, dat bepaal je zelf. Er zijn genoeg opties: ga voor een voordelige kampeerplaats en neem je eigen tent of caravan mee, ga voor een leuk vakantiehuisje, een mobile home of kies voor een deluxe appartement. Aan jou de keus! Maar welke manier van verblijven jij ook kiest, je kunt gebruikmaken van alle faciliteiten, zoals het verwarmde zwembad, de broodjesservice of de BBQ service.

Noordwijk aan Zee

Doordat TopParken Recreatiepark Noordwijkse Duinen zoals de naam als zegt in de Noordwijkse Duinen ligt, kun je ook heel gemakkelijk naar Noordwijk aan Zee. Daar kun je lekker op het strand liggen, eventueel bedjes huren en heerlijk borrelen bij een van de strandtenten. De dag sluit je hier af door nog even over de boulevard te slenteren en een hapje te eten in een restaurant op de boulevard. Zo hoort een vakantie in eigen land te zijn!

Alle accommodaties van TopParken Recreatiepark Noordwijkse Duinen: Bekijk hier >

Veelgestelde vragen

TopParken Recreatiepark Noordwijkse Duinen ligt midden in de duinen van Noordwijk aan de Zuid-Hollandse kust. 

Het buitenzwembad bij TopParken Recreatiepark Noordwijkse Duinen is verwarmd.

TopParken Recreatiepark Noordwijkse Duinen beschikt over verschillende eet- en drinkgelegenheden. Bij het restaurant @ThePark kun je terecht voor verschillende hapjes en drankjes. Ook kent het park een broodjes- en barbecueservice. 

Bij TopParken Recreatiepark Noordwijkse Duinen kun je gratis parkeren bij de accommodatie. 

Bij TopParken Recreatiepark Noordwijkse Duinen kun je gebruikmaken van het sportveld, de speeltuin, de tafeltennis ruimte en het pannaveld.

Bekijk TopParken Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Prijzen vergelijken

TopParken Recreatiepark Noordwijkse Duinen is te boeken bij:

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Welcome to the club!