Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > TopParken Recreatiepark 't Gelloo

TopParken Recreatiepark 't Gelloo

Nederland - Gelderland - Ede

Aanbieder: TopParken Recreatiepark 't Gelloo TopParken

TopParken Recreatiepark 't Gelloo

TopParken Recreatiepark 't Gelloo is een fijn vakantiepark in een bosrijk gebied in het Gelderse Ede. Niet alleen in de omgeving is er genoeg te zien, ook op het vakantiepark valt er van alles te beleven voor jong en oud. Denk aan een binnen- en buitenzwembad, een in- en outdoor speeltuin, allerlei andere sportfaciliteiten en een gezellig restaurant.

Beweging voor jong en oud

Jong en oud komen in TopParken Recreatiepark 't Gelloo aan voldoende beweging. Neem bijvoorbeeld duik in een van de zwembaden. Het buitenzwembad is heerlijk verwarmd waardoor het al snel behaaglijk is. Daarnaast heeft Recreatiepark ‘t Gelloo een multifuncioneel sportveld, meerdere speeltuinen, een tafeltennistafel en een beachvolleybalveld. Als je wat meer van de omgeving wilt zien, kun je op het park fietsen huren en eropuit gaan.

Restaurant 'Bij Ons'

In het familierestaurant 'Bij Ons' kun je overdag genieten van een lekker drankje of lunch. Vanaf het zonnige terras kijk je uit op de buitenzwembaden en de kinderen kunnen vanuit hier gratis naar de binnenspeeltuin. 's Avonds sluit je de dag af met een lekker diner en een drankje. Maar je kunt natuurlijk ook Ede in gaan op zoek naar een gezellig terrasje.

Alle accommodaties van TopParken Recreatiepark 't Gelloo: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Dit recreatiepark ligt in Ede en heeft een mooie ligging in de Gelderse bossen.

Absoluut! Het vakantiepark heeft zowel een binnen- als een buitenzwembad en een apart kinderbad. Het buitenzwembad en het kinderbad zijn ook nog eens heerlijk verwarmd.

Er is een multifunctioneel sportveld, een beachvolleybalveld, een tafeltennistafel en een jeu-de-boulesbaan. Daarnaast is er een binnen- en een buitenbad en voor de kleintjes zijn er meerdere speeltuinen.

Los van de vele faciliteiten, is er ook een entertainmentprogramma, een kidsclub en komt Toppe Bob de kinderen vermaken.

Ja er zijn meerdere mogelijkheden om te eten en drinken. Zo is er restaurant 'Bij Ons', is er een snackbar en je kunt gebruikmaken van de BBQ service.

Bekijk TopParken Recreatiepark 't Gelloo

Prijzen vergelijken

TopParken Recreatiepark 't Gelloo is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > TopParken Recreatiepark 't Gelloo