Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > TopParken Résidence Valkenburg

TopParken Résidence Valkenburg

Nederland - Limburg - Schin op Geul

Aanbieder: TopParken Résidence Valkenburg TopParken

TopParken Résidence Valkenburg

Een gezellig vakantiepark in een gezellige plaats, dat is TopParken Résidence Valkenburg. Zoals de naam al doet vermoeden ligt dit park van TopParken vlak bij het Zuid-Limburgse Valkenburg. Ga vanuit hier de natuur in, breng een bezoekje aan het centrum van Valkenburg en het nabijgelegen Maastricht en geniet van de vele faciliteiten dat TopParken Résidence Valkenburg biedt.

Valkenburg en Maastricht

TopParken Résidence Valkenburg ligt in het dorpje Schin op Geul wat ongeveer 10 minuten rijden is van Valkenburg. Huur een fiets en verken de omgeving, of pak de auto en ga naar het knusse centrum van Valkenburg, dat zowel in de zomer als in de winter super gezellig is! Natuurlijk mag een bezoekje aan Maastricht niet ontbreken tijdens deze vakantie. Ga hier lekker shoppen, of schuif aan op een van de vele terrassen op het Vrijthof.

Faciliteiten op het park

Op het park zelf kun je een duik nemen in het verwarmde buitenzwembad, een balletje schoppen op het voetbalveld en een lekker hapje eten in Woodz - Restaurant & Bar, dat overigens een heerlijk terras heeft dat uitkijkt op het zwembad. Laat die lekkere Limburgse vlaai maar komen! En zelfs al blijven jullie in jullie eigen huisje hoef je je nog niet te vervelen. Zeker niet als je kiest voor een wellness huisje met jacuzzi en sauna of het deluxe verblijf met hottub of sauna...

Alle accommodaties van TopParken Résidence Valkenburg: Bekijk nu >
Bekijk TopParken Résidence Valkenburg

Prijzen vergelijken

TopParken Résidence Valkenburg is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > TopParken Résidence Valkenburg