Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > TopParken Resort Veluwe

TopParken Resort Veluwe

Nederland - Gelderland - Garderen

Aanbieder: TopParken Resort Veluwe TopParken

Topparken Resort Veluwe – Gelderland

Voor een leuke vakantie in de natuur is TopParken Resort Veluwe zeer geschikt. Er zijn tal van activiteiten in de omgeving van het resort, maar ook op het park zelf is er van alles te beleven. Zo is er bijvoorbeeld een rotswaterspeeltuin waar de kinderen zich uit kunnen leven. Ook is er een buitenzwembad, een verwarmd binnenzwembad en een aangelegen klimbos. Verder beschikt het park over een indoorspeeltuin en een dierentuin voor de kinderen.

Vakantiehuisjes en kampeerplaatsen

TopParken Resort Veluwe biedt verschillende soorten overnachtingen aan. Wanneer je kiest voor een vakantiehuisje heb je de mogelijkheid om een veranda-chalet met drie slaapkamers of een woudlodge met twee slaapkamers te boeken. Een andere optie is het huren van een kampeerplaats. Ook hier zijn twee opties, namelijk de basis kampeerplaats en de comfort kampeerplaats, waarbij de comfort kampeerplaats een eigen watertappunt en een CAI-aansluiting heeft.

Uitstapjes

De ligging van TopParken Resort Veluwe is zeer gunstig. Er zijn namelijk een aantal leuke uitstapjes die niet heel ver weg zijn. De Apenheul is bijvoorbeeld een populaire optie. De helft van de apen loopt hier los, dus er zal gegarandeerd worden gelachen tijdens dit uitje. Een bezoek aan het Nationaal Park De Hoge Veluwe kan natuurlijk ook niet ontbreken. Met ruim 40 kilometer aan fietspaden door de mooie natuur ben je hier wel even zoet.

Alle accommodaties van TopParken Resort Veluwe: Bekijk nu >
Bekijk TopParken Resort Veluwe

Home > Vakantieparken > TopParken Resort Veluwe