Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Summio Vakantiepark Aquadelta

Summio Vakantiepark Aquadelta

Nederland - Zeeland - Bruinisse

Aanbieder: Summio Vakantiepark Aquadelta Summio

Summio Vakantiepark Aquadelta

Gelegen aan het mooie Grevenlingenmeer vind je het vakantiepark Aquadelta. Hier kun je volop genieten van de omgeving met jachthaven en schattig vissersdorpje. In de omgeving zijn veel bezienswaardigheden en er is veel te doen. Uiteraard hoef je je ook niet te vervelen op het park, want hier is ook meer dan genoeg te doen voor jong en oud! 

Omgeving verkennen

Je kunt deze mooie omgeving natuurlijk verkennen met auto of de benenwagen, maar er is ook fietsverhuur beschikbaar op vakantiepark Aquadelta. Met een fiets kun je bijvoorbeeld de Watersnoodroute fietsen en zo de prachtige natuur van Zeeland bewonderen. De fietsroute is maar liefst 61 kilometer lang maar uiteraard kun je zelf bepalen of je hem inkort en welke delen je kiest voor je fietstochtje. Verder is het leuk om even te kijken bij het Visserijmuseum Brusea, hier leer je alles over de geschiedenis over de visserij en de klederdracht. De Zeeuwen staan bekend om het vangen en kweken van de beste mosselen, dus je mag tijdens je bezoek niet vergeten te genieten van je eigen maaltijd met mosselen! Voor echte dierenliefhebbers is het een aanrader eens te kijken bij de zeehondensafari in Bruinisse. Hoeveel zeehonden spot jij?

In luxe overnachten

Op het vakantiepark kun je zelf bepalen in welke luxe je verblijft, alhoewel alle accommodaties modern en luxe zijn. Bij vakantiepark Aquadelta kies jij zelf of je overnacht in een vrijstaande villa of liever verblijft in een van de appartementen. Er zijn zelfs appartementen met een sauna en bubbelbad binnen handbereik. Als je kiest voor de vrijstaande villa's dan krijg je een heerlijk buitenhuis die je voorziet in alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie. Je hebt veel groen rondom dus je kunt hier volop genieten van het buitenleven en de bosrijke omgeving.

Alle accommodaties van Summio Vakantiepark Aquadelta: Bekijk nu >
Bekijk Summio Vakantiepark Aquadelta

Home > Vakantieparken > Summio Vakantiepark Aquadelta