Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen

Nederland - Noord-Brabant - Beekse Bergen

Aanbieder: Vakantiepark Beekse Bergen Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen

Bij Vakantiepark Beekse Bergen kun jij je optimaal vermaken tussen alle mooie dieren. Verblijf in een van de mooie chalets of jungalows en zie wat het park jou allemaal te brengen heeft. Van een dagje zwemmen in het junglebad, spelen in de speeltoestellen of het verkennen van alle diertjes in deze dierentuin. Er is van alles mogelijk tijdens je overnachtingen in deze bosrijke omgeving. 

Vissersplaats

Visliefhebbers worden ook heel gelukkig tijdens hun verblijf op dit vakantiepark. Wat namelijk bij het Safari Resort Beekse Bergen niet mogelijk is, kan hier wel! Je kunt hier vissen op verschillende plekken aan het water en dat terwijl je geniet van de omgeving. Je kunt op het vakantiepark ook je eigen tentje opzetten en een paar dagen kamperen. Er is een animatieprogramma aanwezig voor kinderen, maar uiteraard vermaken zij zich ook in de dierentuin, het zwembad en de speeltuinen. Het vakantiepark beschikt over een Afrika Club met overdekt zwembad en een restaurant. Hier kun je als parkgast gebruik van maken net als dat je alle andere faciliteiten van het park onbeperkt kunt bezoeken, zoals de dierentuin. Wil jij je huisdier meenemen? Geen probleem, die mag je bij dit vakantiepark gewoon meenemen! 

Jungalow

In Vakantiepark Beekse Bergen kun je voor verschillende type verblijven kiezen waaronder de Jungalow. Dit is een ruime Bungalow, maar door de jungle uitstralingen heeft het de hippe naam Jungalow gekregen. Jungalows zijn te vinden op het park met allemaal hun eigen unieke kenmerken. De kids jungalow ligt bijvoorbeeld dicht bij de speeltuin, zodat kinderen zonder ouders gemakkelijk kunnen spelen én in de gaten gehouden kunnen worden. Voor nog iets meer safari gevoel is het mogelijk om te verblijven in een safaritent. Je verblijft dan in de optimale luxe met een ruime leefkeuken en alles om je heen wat je nodig hebt. 

 

Alle accommodaties van Vakantiepark Beekse Bergen: Bekijk nu >
Bekijk Vakantiepark Beekse Bergen

Prijzen vergelijken

Vakantiepark Beekse Bergen is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Vakantiepark Beekse Bergen