Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Vakantiepark Callassande

Vakantiepark Callassande

Nederland - Noord-Holland - Callantsoog

Aanbieder: Vakantiepark Callassande Roompot

Vakantiepark Callassande

In de Kop van Noord-Holland op slechts 1 kilometer afstand van het prachtige strand van Callantsoog vind je Vakantiepark Callassande. Omdat het strand op zo'n korte afstand ligt, kun je hier makkelijk heen om even met het hele gezin of romantisch saampjes uit te waaien. Op het vakantiepark zelf vind je een restaurant waar je dagelijks terecht kunt voor een heerlijke maaltijd.

In beweging tijdens je vakantie

Als je iemand bent die er van houdt om tijdens de vakantie actief bezig te zijn, dan zit je hier helemaal op je plek. Je kunt bij Vakantiepark Callassande namelijk verschillende soorten sporten beoefenen. Sla een balletje over tijdens een potje volleybal, daag elkaar uit voor een uitdagend potje basketbal of begeef je op de tennisbaan. Je kunt er ook voor kiezen om een (elektrische) fiets te huren, waarmee je de omgeving van Callantsoog kunt gaan ontdekken. 

Vernieuwde lodges

Als je een verblijf bij Vakantiepark Callassande boekt, kun je uit er voor kiezen om in een vernieuwde lodge of gave safaritent te slapen. De vrijstaande lodges zijn geschikt voor 4 tot en met 6 personen en beschikken over alle faciliteiten die je nodig hebt tijdens je vakantie in eigen land, zoals onder andere: een smart-tv waarmee je 's avonds kunt genieten van leuke shows, een vaatwasser om je van gemak te voorzien en een tuin met meubilair. Een andere gave ervaring: in een safaritent slapen. Deze safaritent is compleet ingericht, zodat je ook hier van alle luxe geniet.

Alle accommodaties van Vakantiepark Callassande: Bekijk nu >
Bekijk Vakantiepark Callassande

Prijzen vergelijken

Vakantiepark Callassande is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Vakantiepark Callassande