Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Summio Parc De Berkenhorst

Summio Parc De Berkenhorst

Nederland - Gelderland - Kootwijk

Aanbieder: Summio Parc De Berkenhorst Summio

Summio Parc De Berkenhorst

Summio Parc De Berkenhorst in het Gelderse Kootwijk, is een autovrij bungalowpark midden in de Veluwse bossen. Op dit vakantiepark kun je dus veel groen verwachten en je komt hier helemaal ontspannen vandaan. Op het park is een te gek overdekt zwemparadijs met veel faciliteiten, maar je kunt er ook volop sportactiviteiten doen. In de omgeving vind je Nationaal Park De Hoge Veluwe en diverse dierenparken en musea.

Zwemparadijs

Het zwemparadijs is toch wel een van de hoogtepunten bij Summio Parc De Berkenhorst. Niet alleen is er een groot subtropisch zwembad, er is ook een speciaal kleuterbad en er is een lekkere verwarmde whirlpool, een Turks stoombad, een leuke glijbaan én stroomversnellingen waar je je met het hele gezin in kan laten gaan. Is het buiten niet zo mooi weer, of wil je gewoon extra aan je zomerkleurtje werken, dan is er een solarium aanwezig en zelfs een snelbruiner. Pas wel op dat je niet te snel gaat, want je wil er wel bruin uitkomen, niet rood.

Veluwe en omgeving

Summio Parc De Berkenhorst ligt op de Veluwe waardoor je veel kunt fietsen en wandelen in de omgeving en een bezoekje kunt brengen aan Nationaal Park De Hoge Veluwe waar je kunt genieten van het mooie landschap. Wie weet spot je hier ook nog wel overstekende hertjes. Dierenliefhebbers die er zeker van willen zijn dat zij dieren spotten, kunnen ook een dagje naar Apenheul, Burgers' Zoo of Ouwehands Dierenpark.

Alle accommodaties van Summio Parc De Berkenhorst: Bekijk nu >
Bekijk Summio Parc De Berkenhorst

Home > Vakantieparken > Summio Parc De Berkenhorst