Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Vakantiepark de Leistert

Vakantiepark de Leistert

Nederland - Limburg - Roggel

Aanbieder: Vakantiepark de Leistert BungalowSpecials

Buitenhof de Leistert

In het altijd mooie Limburg, tussen de Peel en de Maas, vind je Buitenhof de Leistert. Dit vakantiepark beschikt over alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie in eigen land. Je verblijft hier in een van de luxe vakantieboerderijen, waardoor je de authentieke Limburgse stijl helemaal ervaart. De kleintjes vervelen zich hier geen moment door de indoor speeljungle en het overdekte subtropische zwemparadijs. Wat een (water)pret!

Faciliteiten op het park

Buitenhof de Leistert beschikt over verschillende soorten voorzieningen en faciliteiten, waardoor jij je tijdens de vakantie nooit hoeft te vervelen. Klauter je weg naar boven in de speeltuin, ga een potje minigolfen met het hele gezin, ga voor een beetje beweging op een van de sportvelden of daag elkaar uit voor een potje biljart. Omdat je hier een (elektrische) fiets kunt huren, kun je ook het prachtige Limburg gaan ontdekken. Plan je fietsroute van tevoren via de gratis wifi en ga er lekker op uit!

Verschillende soorten accommodaties

Tijdens je boeking bij Buitenhof de Leistert heb je de keuze uit veel verschillende accommodaties. Zo zijn er de sfeervolle vrijstaande vakantieboerderijen, maar kun je ook voor een moderne bungalow gaan. De vakantieboerderijen en bungalows zijn geschikt voor verschillende soorten gezelschappen, zodat je dit park saampjes, met het hele gezin of met een vriendengroep kunt bezoeken. Ga jij voor een knus verblijf of geniet je bij je verblijf ook van een heerlijke sauna? De keuze is aan jou!

Alle accommodaties van Vakantiepark de Leistert: Bekijk nu >
Bekijk Vakantiepark de Leistert

Home > Vakantieparken > Vakantiepark de Leistert