Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Vakantiepark Efteling Bosrijk

Vakantiepark Efteling Bosrijk

Nederland - Noord-Brabant - Kaatsheuvel

Aanbieder: Vakantiepark Efteling Bosrijk Efteling

Vakantiepark Efteling Bosrijk

De plek waar al je dromen uitkomen en iedereen zich weer even kind voelt: De Efteling. Je kunt nog langer van deze magische wereld genieten tijdens een overnachting bij Vakantiepark Efteling Bosrijk. En omdat je midden in de natuur overnacht, kun je hier helemaal tot rust komen na je lange dag vol met plezier. Daarnaast geniet je tijdens je overnachting ook nog eens van verschillende extra's. Zo kun je een half uur eerder dan de reguliere gasten het park betreden, krijg je korting bij het Efteling theater en de Golfbaan en geniet je van de Souvenir Expres. Deze zorgt ervoor dat je souvenir heelhuids bij de receptie van het Bosrijk aankomt en dat is natuurlijk wel zo fijn!

Faciliteiten op het park

Natuurlijk ben je ook wel toe aan luxe en ontspanning tijdens je vakantie en gelukkig heeft Vakantiepark Efteling Bosrijk verschillende faciliteiten te bieden die jouw vakantie helemaal compleet maken. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Badhuys waar jong en oud eindeloos waterpret kan ervaren. Ga lekker spetteren in het warme water, laat je meevoeren door de spannende stroomversnelling of ga lekker ontspannen bubbelen in de whirlpool. Nabij de vakantiehuisjes vind je in het bos ook verschillende speeltoestellen voor de kinderen. Zo kun je ze vanaf je verblijf prima in de gaten houden en kunnen de kinderen heerlijk klimmen en klauteren in de prachtige natuur. 

Een verblijf voor iedereen

Bij Vakantiepark Efteling Bosrijk vind je een verblijf voor iedereen. Of je er even samen tussenuit wil of met een grote vriendengroep het park wil bezoeken: het kan allemaal! Het park biedt namelijk knusse vakantiehuisjes, familiekamers en grote vrijstaande Boshoeves aan. De vakantiehuisjes en Boshoeves zijn ook in luxe variant te boeken. Deze beschikken onder andere over een heerlijke sauna. Dat wordt optimaal genieten! Ook kun je ook tegen betaling kiezen uit verschillende plekken op het park. Ga jij voor een huisje aan het meer of lekker dicht bij de ingang van het attractiepark?

Alle accommodaties van Vakantiepark Efteling Bosrijk: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

In de meeste accommodaties van Vakantiepark Efteling Bosrijk zijn honden toegestaan. Dit dien je wel bij je boeking aan te geven. 

Ja, het zwembad bij Vakantiepark Efteling Bosrijk is verwarmd. 

Je kunt Vakantiepark Efteling Bosrijk het best met de auto of het openbaar vervoer bereiken. 

Bij Vakantiepark Efteling Bosrijk kun je de auto gratis parkeren. 

Vakantiepark Efteling Bosrijk kent verschillende eet- en drinkgelegenheden. Bij het Eethuys kun je bijvoorbeeld terecht voor een heerlijk ontbijtje, frisse lunch en culinair diner. Heb je niet zo'n zin om te koken of om in een restaurant aan te schuiven? Je kunt er ook voor kiezen om je ontbijt of heerlijke pizza te laten bezorgen. 

Bekijk Vakantiepark Efteling Bosrijk

Home > Vakantieparken > Vakantiepark Efteling Bosrijk