Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Nederland - Noord-Brabant - Kaatsheuvel

Aanbieder: Vakantiepark Efteling Loonsche Land Efteling

Vakantiepark Efteling Loonsche Land

De plek waar al jouw dromen uitkomen en iedereen zich weer even kind voelt: de Efteling! En jij kunt daar nu overnachten. Vakantiepark Efteling Loonsche Land heeft in 2017 haar deuren geopend voor gasten die op zoek zijn naar de perfecte mix tussen ontspannen in de natuur en plezier beleven in de Efteling. Het park ligt namelijk aan de rand van het natuurgebied Loonsche Land, waardoor je hier na je lange dag in het attractiepark van de Efteling weer heerlijk tot rust kunt komen. Wat een verblijf hier extra fijn maakt, is dat je tijdens je verblijf onbeperkte toegang tot het park hebt. Dat wordt eindeloos genieten!

Verschillende extra's

Zoals we eerder al benoemden, heb je tijdens je verblijf onbeperkte toegang tot het attractiepark en dat is niet alles. Omdat je een gast van het Loonsche Land bent, mag je onder andere een half uur eerder het park betreden, betaal je slechts €7,50 voor een Efteling-theatershow, krijg je 30% korting voor bepaalde holes bij het Efteling Golfpark en kun je een Souvenir Express verwachten. Want zeg nou eerlijk: wie kan het nou niet laten om een souvenir bij de Efteling te scoren? Met deze service wordt je souvenir gratis en voor niets naar de receptie van het Loonsche Land gebracht. Zo hoef je deze niet de hele dag mee te sleuren en loop je niet het gevaar dat deze kapot gaat, want dat zou natuurlijk zonde zijn!

Een vakantiewoning voor iedereen

De vakantiewoningen in Vakantiepark Efteling Loonsche Land zijn te boeken tot en met 12 personen. Zo kun je dit heerlijke park gewoon samen of met het hele gezin bezoeken. Ook kun je kiezen uit verschillende huisjes met thema. Ga jij voor uitzicht op de prachtige duinen, de wilde bomen of het water? Maar natuurlijk zijn de hutjes in het bos ook erg leuk om in te verblijven. In deze hutjes geniet je onder andere van een heerlijk terras, eigen parkeerplaats en vaatwasser om je van al het gemak te voorzien.

Alle accommodaties van Vakantiepark Efteling Loonsche Land: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Vakantiepark Efteling Loonsche Land kent verschillende soorten faciliteiten. Bij de receptie kun je terecht voor verschillende vragen en bij De Proeftuyn kun je dagelijks genieten van een ontbijtje. Als je echt van luxe wil genieten kun je kiezen voor ontbijt- of pizzabezorging. 

Bij Vakantiepark Efteling Loonsche Land zijn honden in de hutten ook van harte welkom. Dit dien je wel aan te geven bij je boeking. 

Je kunt bij Vakantiepark Efteling Loonsche Land tot en met 12 personen verblijven. 

Je kunt Vakantiepark Efteling Loonsche Land het best bereiken met de auto of het openbaar vervoer. 

Als je bij Vakantiepark Efteling Loonsche Land overnacht, beschik je over een gratis parkeerplaats. 

Bekijk Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Home > Vakantieparken > Vakantiepark Efteling Loonsche Land