Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Vakantiepark Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn

Nederland - Overijssel - Giethoorn

Aanbieder: Vakantiepark Giethoorn Roompot

Vakantiepark Giethoorn

Het oer-Hollandse Giethoorn wordt ook wel het "Venetië van het Noorden" genoemd en Vakantiepark Giethoorn ligt, zoals de naam al doet vermoeden, in het centrum van dit leuke dorpje. Je ziet hier niet alleen heel veel bootjes voorbijvaren, je kunt ook zelf het water op gaan door in je eigen sloep te stappen die je tijdens je gehele verblijf bij je huisje krijgt.

Lodge of bungalow met eigen sloep!

Bij bijna alle lodges en bungalows van Vakantiepark Giethoorn krijg je niet alleen een fijn verblijf waar je kunt overnachten en je maaltijden kunt klaarmaken, je krijgt er ook nog eens een mooie tuin aan water bij. Je beschikt hier over een eigen aanlegsteiger én een eigen sloep waar je gedurende je hele verblijf mee kunt varen. Dit geldt voor alle verblijven van 1 maart tot 1 november. Let bij het boeken goed op welk verblijf je kiest, want alhoewel de sloep bij de meeste huisjes inbegrepen is, is dit niet bij allemaal het geval.

Giethoorn en omgeving

Wat een te gek verblijf heb je als je in Vakantiepark Giethoorn overnacht, maar niet alleen het park zelf is te gek, ook de omgeving is prachtig! Er zijn in de buurt veel grachtjes en leuke bruggetjes, maar het ligt ook vlak bij Nationaal Park Weerribben-Wieden waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Oh, en ben je je sloep even zat en wil je toch het water op? Ga dan een keer "aquabubblen", je zit/staat/valt dan in een grote doorzichtige bal op het water. Lachen, gieren, brullen en grappige filmpjes gegarandeerd!

Alle accommodaties van Vakantiepark Giethoorn: Bekijk nu >
Bekijk Vakantiepark Giethoorn

Home > Vakantieparken > Vakantiepark Giethoorn