Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Vakantiepark Hellendoorn

Vakantiepark Hellendoorn

Nederland - Overijssel - Hellendoorn

Vakantiepark Hellendoorn

Houden jullie van buiten zijn, lekker zwemmen en wandelen of fietsen in de omgeving? Dan is Vakantiepark Hellendoorn zeker een aanrader. Niet alleen vind je op het park genoeg faciliteiten voor jong en oud, ook in de directe omgeving ga je je zeker niet vervelen. Vakantiepark Hellendoorn ligt namelijk aan de voet van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, maar je kunt ook over het Pieterpad wandelen of lekker het water op met een bootje.

Verblijf op het park

Indien je op Vakantiepark Hellendoorn verblijft, kun je kiezen uit diverse bungalows voor maximaal 4 of maximaal 6 personen. Je hebt hierbij een lekkere ruime tuin waar je 's ochtends in alle rust kunt ontbijten of overdag lekker van de zon kunt genieten. Op het park zelf is een overdekt zwembad aanwezig voor een lekkere verfrissende duik of een ochtendje baantjes zwemmen. En verder zijn er veel speeltoestellen, kun je tafeltennissen, minigolfen of een fiets of mountainbike huren om de directe omgeving te verkennen. Er zijn zelfs twee speelvijvers op Vakantiepark Hellendoorn waar de kinderen kunnen ravotten, aan een kabelbaan kunnen hangen of varen op het vlot.

Directe omgeving

In de directe omgeving van Vakantiepark Hellendoorn kun je lekker wandelen of fietsen bij Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, het Pieterpad of andere routes. Gaan jullie in de Sungai Kalimantan, de achtbaan de Rioolrat, of de spannende Tornado achtbaan? Voor ieder wat wils in dit te gekke attractiepark. Wil je wat gezellige dorpen en steden in de buurt ontdekken, dan kun je naar Hellendoorn, Nijverdal of Rijssen.

Alle accommodaties van Vakantiepark Hellendoorn: Bekijk nu >
Bekijk Vakantiepark Hellendoorn

Home > Vakantieparken > Vakantiepark Hellendoorn