Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Summio Bungalowpark Het Drentse Wold

Summio Bungalowpark Het Drentse Wold

Nederland - Drenthe - Hoogersmilde

Aanbieder: Summio Bungalowpark Het Drentse Wold Summio

Summio Bungalowpark Het Drentse Wold

Op de Drentse Hooglanden, vlak bij natuurgebied Nationaal Park Drents-Friese Wold, ligt dit mooie natuurrijke vakantiepark Het Drentse Wold. In de nabije omgeving zijn verschillende attractieparken te vinden en schattige dorpjes. Daarnaast bevind je je vlak bij de hunebedden en ben je omgeven door groene bossen waar je heerlijk kunt wandelen met het gezin. 

Sfeervolle accommodatie 

Tijdens je vakantie op Het Drentse Wold kun je verblijven in een bungalow of luxe villa. Als je jouw vakantie in de villa doorbrengt dan heb je zelfs een privésauna tot je beschikking. Hoe lekker is dat, zo kom je echt aan ontspanning toe! Er zijn veel verschillende extra's die je tijdens je vakantie kunt bijboeken voor nog meer vakantiegevoel. Zo kom je bijvoorbeeld zorgeloos aan met opgemaakte bedden dankzij het comfort pakket. Kom je wat later aan of heb je weinig tijd voor boodschappen? Kies dan voor het boodschappenpakket en geef aan of je veel of weinig producten wenst bij aankomst en de medewerkers zetten het gewoon voor je klaar in de koelkast! Als je geen plek hebt om je fiets mee te nemen kun je een fietspakket nemen. Hier krijg je voor een heel weekend een huurfiets bij en wat leuke fietsroutes en lunchpakket. 

Paardje rijden

Er is veel te doen in de omgeving, maar ook op het vakantiepark zelf. Zo kunnen kleinere vakantiegangers ravotten op de speeltoestellen of in het buitenzwembad. Er is een voetbalveld aangelegd en je hebt een volleybalveld. Voor liefhebbers is er een tennistafel aanwezig waar je leuk een balletje kunt slaan. Daarnaast is er een klein supermarktje te vinden voor de nodige levensmiddelen en er is elke ochtend vers brood bij de receptie. Hoe lekker is dat, elke ochtend lekker vers afgebakken brood met vleeswaren. Dit kun je dan lekker in je grote tuin in het zonnetje opsmikkelen. Hmm, wij krijgen er trek van! 

Alle accommodaties van Summio Bungalowpark Het Drentse Wold: Bekijk nu >
Bekijk Summio Bungalowpark Het Drentse Wold

Home > Vakantieparken > Summio Bungalowpark Het Drentse Wold