Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin

Nederland - Zuid-Holland - s-Gravenhage

Aanbieder: Vakantiepark Kijkduin Roompot

Vakantiepark Kijkduin

Bij Vakantiepark Kuikdijn is de zee altijd dicht bij, waardoor je helemaal tot rust komt door het ruisen van de golven, de geur van het water en het geluid van de vlieger die boven de duinen zweeft. Met het strand op kleine loopafstand, een gezellig terras en een overdekt zwembad lijkt het wel alsof vakantie vieren op deze plek is uitgevonden. Omdat het park autoluw is en er daarom genoeg ruimte ter beschikking is, kun je de kinderen bij Vakantiepark Kijkduin met een gerust hart buiten laten spelen. 

Een bezoekje brengen aan Madurodam

We snappen dat je er tijdens je vakantie op uit wilt om de omgeving te ontdekken. Omdat Vakantiepark Kijkduin zo centraal gelegen is, kun je er lekker veel op uit en daardoor veel avonturen beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Madurodam om je een echte reus te voelen. Hier is Nederland namelijk in miniatuur nagebouwd waardoor je overal bovenuit steekt. Vergeet zeker je camera niet mee te nemen, want dit levert leuke foto's op! Er even op uit met het hele gezin? Kijk dan eens naar vakantiepark Drievliet. Dit park is leuk voor jong en oud door de afwisselende attracties. Maak een rondje in de theeleuten of laat je als echte dare devil lanceren in de Formule X. 

Een accommodatie voor iedereen

Als je bij Vakantiepark Kijkduin boekt, heb je de keuze uit verschillende soorten accommodaties. Zo kun je een accommodatie kiezen die bij jouw behoeften aansluit, zoals het budget dat je te besteden hebt en het aantal personen waar je het park mee wil bezoeken. De comfort chalets zijn vernieuwd en stralen alle luxe en moderniteit uit die je nodig hebt. In dit verblijf voor 6 personen vind je onder andere: een smart-tv waar je al je Netflix series op kunt bekijken, een heerlijke inloopdouche en een terras met tuinmeubilair waar je na je lange dag kunt nagenieten. Ben je op zoek naar een bijzondere overnachting? Je kunt hier ook overnachten in een safaritent. Deze is geschikt voor 6 personen en beschikt over alle voorzieningen die je ook in een chalet of bungalow kunt verwachten, maar geeft je meer het gevoel dat je in de natuur verblijft. 

Alle accommodaties van Vakantiepark Kijkduin: Bekijk nu >
Bekijk Vakantiepark Kijkduin

Home > Vakantieparken > Vakantiepark Kijkduin