Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Vakantiepark Leukermeer

Vakantiepark Leukermeer

Nederland - Limburg - Well

Aanbieder: Vakantiepark Leukermeer Roompot

Vakantiepark Leukermeer

Op zoek naar een vakantiepark in Limburg? Neem dan eens een kijkje bij het leuke Vakantiepark Leukermeer, een prachtig bungalowpark met heel veel faciliteiten, zoals een binnen- en buitenzwembad, een recreatiemeer en veel sportmogelijkheden. En niet alleen heeft het park volop mogelijkheden voor dagelijks vermaak, het heeft ook een ideale ligging midden in het Nationaal Park De Maasduinen.

Recreatiemeer

Vakantiepark Leukermeer is gelegen aan een groot recreatiemeer waarin je kunt zwemmen, varen, waterfietsen en diverse watersporten kunt beoefenen, zoals wakeboarden. Heb je een eigen boot die je meeneemt? Dan kun je deze gewoon aanleggen een een eigen steiger in de aangrenzende jachthaven, ideaal! Maar ook als je gewoon in een zwembad wilt zwemmen is dat bij Vakantiepark Leukermeer ook geen probleem. Het park heeft namelijk zowel een buitenbad als een binnenbad, voor zwemplezier in alle weersomstandigheden!

Omgeving

Ook in de omgeving is er genoeg te beleven. Ga bijvoorbeeld een middagje wandelen of fietsen door Nationaal Park De Maasduinen, of verken andere natuurgebieden in de buurt, zoals de Hamert of de Peel. Er even samen op uit of een keer een dagje wat anders met het hele gezin? Ga dan naar Toverland Sevenum, stap op de rondvaartboot over de Maas of breng een bezoek aan de prachtige kasteeltuinen Arcen.

Alle accommodaties van Vakantiepark Leukermeer: Bekijk nu >
Bekijk Vakantiepark Leukermeer

Home > Vakantieparken > Vakantiepark Leukermeer