Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Vakantiepark Schaijk

Vakantiepark Schaijk

Nederland - Noord-Brabant - Schaijk

Aanbieder: Vakantiepark Schaijk Roompot

Vakantiepark Schaijk

Met de prachtige natuur om je heen en een plekje midden in het bos zit je helemaal op je plek bij Vakantiepark Schaijk. In het park vind je een indoor speelbos dat zo levensecht nagebouwd is dat het lijkt alsof je door de bomen en bossen heen klautert en er elk moment een hert onder je door kan komen lopen. Voor het echte luxe gevoel boek je hier een sfeervolle lodge of villa aan het water. Zo geniet je 's avonds na je lange dag met je voeten op de sofa nog even na van het prachtige uitzicht en de rustgevende geluiden van het water.

Dierentuin of attractiepark bezoeken

Als je bij Vakantiepark Schaijk verblijft, kun je, omdat het park erg centraal ligt, genoeg activiteiten uitvoeren en de omgeving gaan ontdekken. In het Brabantse Overloon vind je bijvoorbeeld het dierenpark Zoo Parc Overloon met een prachtige botanische tuin. Hier vind je veel bijzondere dieren, zoals wasberen, papegaaien en cheeta's. Of laat je betoveren in de Efteling, een park dat leuk blijft voor jong en oud. Ga de strijd tegen elkaar aan in Joris en de Draak of laat je nat spuiten in de Piraña. Ben je meer een fan van cultuur? Kijk dan eens naar het Biesbosch museum, waar je meer over de geschiedenis, het heden en de toekomst van deze plek te weten komt.

Overnachten aan het water

Als je voor Vakantiepark Schaijk kiest, heb je de keuze uit verschillende soorten accommodaties. Zo kun je verblijven in een vrijstaande lodge, villa of zelfs een lodge aan het water. De lodges zijn geschikt voor 4 tot en met 6 personen en beschikken over alle voorzieningen die je nodig hebt tijdens je vakantie in eigen land, zoals heerlijke vloerverwarming, een smart-tv, gratis wifi en een terras met tuinmeubilair waar je na je lange dag op kunt nagenieten. De villa's zijn geschikt voor 4 personen en zijn bijna twee keer zo ruim als de lodges. In de badkamer vind je een ligbad waar je helemaal in onderuit kunt zakken, en verder hebben de villa's een koffiecupapparaat om wakker te worden met een heerlijk kopje koffie en een lounge set in je eigen tuin. De waterbungalows bieden je dezelfde voorzieningen als de vrijstaande lodges, maar geven natuurlijk wel een verbluffend uitzicht!

Alle accommodaties van Vakantiepark Schaijk: Bekijk nu >
Bekijk Vakantiepark Schaijk

Prijzen vergelijken

Vakantiepark Schaijk is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Vakantiepark Schaijk