Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Vakantiepark Slagharen

Vakantiepark Slagharen

Nederland - Overijssel - Slagharen

Aanbieder: Vakantiepark Slagharen Slagharen

Vakantiepark Slagharen

Als je nog op zoek bent naar een vakantie in eigen land voor het hele gezin, dan is Vakantiepark Slagharen de perfecte bestemming voor jullie! Kijk maar eens naar de kinderen hun gezicht als je ze vertelt dat je in een Cowboy Cottage, Mexicaanse Hacienda of gave wigwam overnacht. Wat je verblijf hier helemaal afmaakt, is het feit dat je ook altijd gebruik kunt maken van het attractiepark en het spiksplinternieuwe zwembad, waar je nooit genoeg krijgt van alle glijbanen. 

Onbeperkt pret in het attractiepark

Zoals we eerder al benoemden: je hebt tijdens je verblijf onbeperkt toegang tot het attractiepark van Slagharen, waardoor je eindeloos plezier hebt. Maak als een echte daredevil een ritje in de Gold Rush. Deze achtbaan brengt je van 0 naar 95 kilometer per uur in drie lanceringen en gaat twee keer over de kop. Voor iets rustigers maak je een ritje in de Mine Train die je op een kleine hoogte door het hele park heen rijdt. Er is zoveel te doen dat je je in ieder geval nooit hoeft te vervelen. Je hebt geluk dat je nog een nachtje blijft, zodat je de rest van dit wonderbaarlijke park de volgende dag kunt gaan ontdekken!

Verschillende soorten accommodaties

Vakantiepark Slagharen beschikt over een groot en vooral leuk aanbod aan accommodaties, zodat jij keuze genoeg hebt tijdens je boeking. Deze accommodaties zijn geschikt vanaf 1 tot en met 6 personen. Zo kun je het park samen, met het gezin of een aantal vrienden bezoeken. De Cowboy Cottage is bijvoorbeeld een erg leuk themahuis, waardoor je helemaal in de sferen van het park komt. Deze accommodatie beschikt onder andere over een televisie, eigen terras en grote kookplaat waar je de lekkerste gerechten op kunt maken. De grootste accommodatie is toch wel de Nevada Cottage. Hier vind je namelijk onder andere een eigen terras en je omgeeft je hier in een groene omgeving, waardoor je echt even helemaal tot rust komt na je dag vol plezier!

Alle accommodaties van Vakantiepark Slagharen: Bekijk nu >

Home > Vakantieparken > Vakantiepark Slagharen