Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Summio Villaparc Schoonhovenseland

Summio Villaparc Schoonhovenseland

Nederland - Drenthe - Hollandscheveld

Aanbieder: Summio Villaparc Schoonhovenseland Summio

Summio Villaparc Schoonhovenseland

Villaparc Schoonhovenseland biedt jullie een fijn verblijf op een vakantiepark in Drenthe. Met een goede ligging in Hollandscheveld naast de recreatieplas Schoonhoven en op 30 minuten rijden van Assen hoeven jullie je niet te vervelen. Je verblijft in een nette en ruime bungalow met een grote tuin en geniet van de vele activiteiten die je in de omgeving kunt doen.

Natuur in de omgeving

Als je in Villaparc Schoonhovenseland verblijft, kun je je vermaken bij visvijver Hollandscheveld en recreatieplas Schoonhoven, die beide direct naast het park liggen. Neem een verfrissende duik in de zwemplas, werk aan je kleurtje op het strand en kijk toe hoe de kinderen klimmen en klauteren in de aanwezige speeltoestellen. Je eindigt de dag op het grote terras van het strandpaviljoen met uitzicht over het water. Dat was een heerlijke dag!

Activiteiten in de omgeving

Los van de activiteiten waarbij je van de natuur in Drenthe kunt genieten, zijn er in de buurt van Villaparc Schoonhovenseland ook genoeg andere dingen te beleven. Zo ligt het gezellige Assen op slechts een half uurtje rijden van het park. Ga hier lekker shoppen of relax met een hapje en een drankje op een van de terrassen. Gaan jullie met het hele gezin naar Villaparc Schoonhovenseland, dan kun je een bezoekje brengen aan een van de attractieparken in de buurt, zoals Attractiepark Slaghoren, WILDLANDS Adventure Zoo en Plopsa Indoor Coevorden. Genoeg te beleven in Drenthe en omgeving!

Alle accommodaties van Summio Villaparc Schoonhovenseland: Bekijk nu >
Bekijk Summio Villaparc Schoonhovenseland

Home > Vakantieparken > Summio Villaparc Schoonhovenseland