Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Summio Villapark Akenveen

Summio Villapark Akenveen

Nederland - Drenthe - Tynaarlo

Aanbieder: Summio Villapark Akenveen Summio

Summio Villapark Akenveen

Vakantie in eigen land op een park waar genoeg te beleven is? Dan is Villapark Akenveen een goede optie. Met een zwemmeer, vismeer en zelfs een duikmeer en duikschool hoeven de waterratten zich niet te vervelen. Maar ook de sportievelingen, de kleine vakantiegangers en de lekkerbekken komen in Villapark Akenveen aan hun trekken.

Faciliteiten op het park

Villapark Akenveen heeft genoeg faciliteiten om je niet te vervelen. Knuffel met de geitjes in de kinderboerderij, speel een potje badminton, beachvolleybal of boerengolf, of koel af in het zwemmeer. De echte avonturiers kunnen onder begeleiding zelfs gaan duiken! Maar natuurlijk kun je ook gewoon lekker relaxen op het strandje of genieten van al het lekkers in het restaurant. Voor het echte vakantiegevoel geniet je 's avonds van de heerlijke cocktails in de cocktail lounge.

Omgeving Drenthe en Groningen

Het gezellige Villapark Akenveen is een ruimopgezet park dat in de kop van Drenthe ligt, midden in Nationaal Park Drentse Aa. Hierdoor kun je niet alleen genieten van de prachtige omgeving die je bijvoorbeeld met de fiets kunt ontdekken, maar je kunt ook een dagje naar de stad Groningen wat op slechts 20 minuten rijafstand ligt. Of neem jij een kijkje bij de bekende hunebedden in Drenthe?

Alle accommodaties van Summio Villapark Akenveen: Bekijk nu >
Bekijk Summio Villapark Akenveen

Home > Vakantieparken > Summio Villapark Akenveen