Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Villapark de Weerribben

Villapark de Weerribben

Nederland - Overijssel - Paasloo

Aanbieder: Villapark de Weerribben Roompot

Villapark de Weerribben

Bij Villapark de Weerribben in het Overijsselse Paasloo verblijf je in ruime villa's met een rieten dak. Op het vakantiepark zijn er genoeg mogelijkheden om je te vermaken, maar ook in de buurt ga je je niet vervelen. Zo kun je lekker wandelen of fietsen in het nabijgelegen Nationaal Park Weerribben-Wieden en zijn er verscheidene attractieparken in de omgeving.

Vermaak op het park

Villapark de Weerribben heeft een overdekt zwembad en diverse andere faciliteiten om je te vermaken. Ook heeft het villapark meerdere opties wat betreft verhuur. Huur bijvoorbeeld een fiets om de omgeving te ontdekken, huur een skelter om door het park te crossen of sla een balletje op de tennisbaan. Ook heeft Villapark de Weerribben een tafeltennistafel en zijn er mogelijkheden om te vissen. Wil je een hapje eten, dan zijn er verschillende restaurants en bars waar je terecht kunt. 

Ruime villa's

Als je naar Villapark de Weerribben op vakantie gaat, verblijf je in een van de met rieten daken villa's. Er zijn diverse villa's te boeken afhankelijk van jullie budget en de grootte van het reisgezelschap. Er zijn voordelige villa's voor maximaal 4 of 6 personen, maar er zijn ook villa's voor 12 personen, 16 personen en zelfs 24 personen, als je echt met een grote groep komt. In die laatste villa staan lange tafels waar je met zijn allen aan kunt eten. Dat wordt een gezellige boel!

Alle accommodaties van Villapark de Weerribben: Bekijk nu >
Bekijk Villapark de Weerribben

Prijzen vergelijken

Villapark de Weerribben is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Villapark de Weerribben