Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Villapark Schildmeer

Villapark Schildmeer

Nederland - Groningen - Steendam

Aanbieder: Villapark Schildmeer Roompot

Villapark Schildmeer

Villapark Schildmeer is een vakantiepark gelegen in het mooie Groningen. Aan de rand van Steendam geniet je aan de oevers van het Schildmeer en hier is voldoende recreatie te vinden voor jouw perfecte vakantie in eigen land. Op het park zijn er veel watersporten mogelijk en je kunt vanaf het water genieten op jouw mooie privésloep. In de omgeving kun je hele mooie wandelingen maken en fietstochten volgen. Zo geniet je van de natuur en kom je langs kerken en musea waar je tussendoor even kunt stoppen. 

Sloepje varen

Tijdens jouw verblijf op Villapark Schildmeer verblijf je in een van de ruime villa's. Aan elke villa ligt een sloep die je tijdens je vakantie kunt gebruiken. Hoe tof is dat! Zo kun je lekker dobberen op het water met het gezin en genieten van de omgeving en het lekkere weer. Voor dagjes uit is het leuk om even naar het gezellige Groningen te gaan en het centrum in te duiken. Hier kun je goed winkelen, genieten van een terrasje en er zijn talloze restaurants waar je een goede lunch of diner kunt nuttigen. 

Op welk deel van de boot verblijf jij?

Alle villa's zijn vernoemd naar de delen van een boot. Zo verblijf je of op een kajuit, bakboord, stuurboord of bovendek. Je kunt voor een verblijf voor maximaal 4 personen kiezen, maar ook voor een verblijf voor maximaal 6 personen. Op het park zelf is veel te beleven, zo kun je verschillende watersporten beoefenen op het Schildmeer, bijvoorbeeld windsurfen, kajakken en suppen. Tegen een kleine betaling kun je deze watersporten doen en de spullen die je ervoor nodig hebt huren. 

Alle accommodaties van Villapark Schildmeer: Bekijk nu >
Bekijk Villapark Schildmeer

Home > Vakantieparken > Villapark Schildmeer