Walibi Village

Nederland - Flevoland - Biddinghuizen

Aanbieder: Walibi Village Booking.com

Walibi Village

Laat je gezellige uitje naar Walibi Holland nog langer duren met een overnachting bij Walibi Village. Omdat er in de buurt zoveel verschillende dingen zijn te doen, is dit de perfecte uitvalbasis voor jouw vakantie in eigen land. Je kunt vanaf 2 tot en met 16 personen verblijven, waardoor je dit park saampjes, met het gezin of een vriendengroep kunt bezoeken. Na je lange dag vol plezier kun je de dag perfect af sluiten met een duik in het zwembad om daarna in je bedje te kruipen voor de volgende dag vol avontuur en spanning!

Verschillende soorten accommodaties

Tijdens je boeking bij Walibi Village kun je een accommodatie kiezen die aansluit bij het aantal personen waarmee je het park wil bezoeken. Zo beschikken alle persoonshuisjes onder andere over een vaatwasser om je van gemak te voorzien, een flatscreen tv waar je al je televisie programma's op kunt bijhouden en gratis wifi om al je leuke foto's meteen naar het thuisfront te sturen. In de Walibi Villa, die voor 16 personen geschikt is, heb je ook de mogelijkheid om een game console op de flatscreen tv aan te sluiten. Dat wordt dolle pret met de vriendengroep of het hele gezin!

Attracties voor het hele gezin

Walibi Holland beschikt over verschillende soorten attracties waar je tijdens je verblijf gebruik van kunt maken. Zo kun je de spanning op zoeken in een van de achtbanen of beleef je volop plezier in de wildwaterbaan. Als je een echte daredevil bent, moet je een ritje in Lost Gravity nemen. Deze extreme achtbaan neemt je mee naar de plek waar zwaartekracht even niet bestaat. Toch toe aan iets rustigers? Neem dan plaats in de El Rio Grande. Hier wordt je met zijn allenn door een wildwaterbaan meegenomen. Wie wordt er deze keer nat? 

Alle accommodaties van Walibi Village: Bekijk nu >

Veelgestelde vragen

Je kunt Walibi Village het best met de auto of het openbaar vervoer bereiken.

Huisdieren zijn bij Walibi Village niet toegestaan. Hulphonden zijn een uitzondering. 

Je kunt bij Walibi Village samen verblijven in het 4-persoonshuisje. 

Walibi Village vind je in het prachtige Biddinghuizen in de provincie Flevoland. 

Je kunt de auto op de gezamenlijke parkeerplaats van Walibi Village kwijt. Wel kun je de auto voor de deur van je accommodatie parkeren om te laden en te lossen. 

Bekijk Walibi Village

Home > Vakantieparken > Walibi Village