Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Water Village

Water Village

Nederland - Zeeland - Kamperland

Aanbieder: Water Village Roompot

Water Village

Water Village is het eerste volledig duurzame vakantiepark van Roompot. Tijdens je verblijf zul je geen last hebben van lawaaimakende auto's, want het park is autovrij. Geniet van de faciliteiten die het park aanbiedt en de omgelegen plekken om te bezoeken. Zeeland heeft veel wateren waar veel te beleven is voor jong en oud. De moderne woningen van Water Village liggen dan ook aan het water en je kunt hier heerlijk genieten van de rust. 

Waterpret

Buiten is er veel water te vinden, maar ook binnen de muren van dit vakantiepark kun jij genieten van waterplezier. Water Village beschikt over een mega-zwembad en genoeg glijbanen om jong en oud te vermaken. Het vakantiepark doet ook aan fietsverhuur waardoor je gemakkelijk de omgeving kunt verkennen. Op het naastgelegen Roompot Beach Resort kun je gebruikmaken van de minigolfbaan en de Koos Kidsclub. In de omgeving zijn veel verschillende activiteiten die worden georganiseerd, de receptie vertelt je daar graag meer over!

Noord-Beveland

Op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland vind je het mooie vakantiepark Water Village. Het Nationaal park de Oosterschelde ligt direct voor de deur en je kunt hier de hele dag genieten van het buitenleven. Wandelen over het strand of een fietstocht door de duinen, het kan allemaal! Het strand is een van de schoonste stranden in Nederland en je kijkt uit op het eilandje Neeltje Jans. Dit is een echte must-see en we raden je daarnaast aan om Deltapark te bezoeken. Voor de kinderen is het echt een dagje uit om het aquarium te bezoeken en zo de hele onderwater wereld te ontdekken. 

Alle accommodaties van Water Village: Bekijk nu >
Bekijk Water Village

Home > Vakantieparken > Water Village