Waterstaete Ossenzijl

Nederland - Overijssel - Ossenzijl

Waterstaete Ossenzijl - Nederland

Het prachtige vakantiepark Waterstaete Ossenzijl ligt aan de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden in de Nederlandse provincie Overijssel. Geniet vanuit je vrijstaande villa van het prachtige water met veel bootjes die voorbij komen varen, ontdek het Nationaal Park of stap op de fiets en ontdek op die manier de prachtige omgeving. De villa's liggen verspreid over drie schiereilanden, waardoor je altijd aan het water verblijft.

Watervilla's met eigen sloep

Wow, bij Waterstaete Ossenzijl kun je diverse watervilla's huren waarbij je niet alleen een ruim verblijf hebt voor 4, 6 of 8 personen, maar waarbij je ook een steiger bij je huisje hebt met een eigen sloep! Hiermee kun je in de maanden april tot en met oktober lekker varen in de omgeving. Bovendien kun je jullie auto bij de villa parkeren waardoor je ook gemakkelijk de buurt kunt ontdekken. Vanuit je villa kun je lekker buiten op het terras relaxen met een drankje, terwijl je af en toe zwaait naar de mensen die met hun sloep voorbij komen varen.

Faciliteiten op het park

Je begint de ochtend in je villa met verse broodjes die met een belletje of mailtje kunt bestellen via de broodjesservice. Als je het helemaal makkelijk wilt maken voor jezelf, dan kun je ook gebruikmaken van de boodschappenservice en dan worden je boodschappen in samenwerking met de COOP in Oldemarkt in je woning afgeleverd. Bovendien kun je bij Waterstaete Ossenzijl fietsen huren. Ga specifiek voor een dames- of herenfiets met versnelling óf doe het lekker relaxed en huur een elektrische fiets. Dat wordt wel een hele fijne vakantie in eigen land!

Alle accommodaties van Waterstaete Ossenzijl: Bekijk hier >
Bekijk Waterstaete Ossenzijl

Home > Vakantieparken > Waterstaete Ossenzijl

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen