Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Weerterbergen

Weerterbergen

Nederland - Limburg - Weert

Aanbieder: Weerterbergen Roompot

Weerterbergen

Weerterbergen is een vakantiepark waar je met de hele familie geniet. Niet alleen vermaakt iedereen zich in het zwemparadijs, maar je hebt ook genoeg te doen in de omgeving. Ga een dagje naar het dierenpark of laat je hersenen kraken in het museum in de buurt. 

Glow in the dark

Hoe gaaf is dat! Bij Weerterbergen kun je minigolfen met glow in the dark effect. Met wie ga jij een balletje slaan? En als je meer van het avontuur bent, dan moet je bij de klimwand zijn of je kunt een potje lasergamen. Waterratten kunnen helemaal zich helemaal uitleven in het zwemparadijs en als het zonnetje schijnt, is ook het buitenbad geopend. De kleine waterratjes kunnen veilig rondspetteren in het speciale kinderbad. 

Omgeving tips

Als jij op zoek bent naar een echte belevenis voor jong en oud, neem dan eens een kijkje in het museum Klok en Peel. Hier kun je genieten van al het moois dat het museum je tentoonstelt. Onze favoriet is de dierentuin waar je kunt genieten van alle soorten dieren. Het Natuurrijk biedt genoeg soorten dieren om te bewonderen voor een hele dag vol plezier. Ben je meer van de pretparken? Plopsaland Indoor in Hasselt is ook niet ver van vakantiepark Weerterbergen. Hier zijn verschillende attracties te vinden waar zowel jong als oud zich goed vermaakt. 

Alle accommodaties van Weerterbergen: Bekijk nu >
Bekijk Weerterbergen

Home > Vakantieparken > Weerterbergen