Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Zeebad

Zeebad

Nederland - Zeeland - Breskens

Aanbieder: Zeebad Roompot

Vakantiepark Zeebad

Vlak bij het Zeeuwse Breskens en direct aan het Noordzeestrand vind je vakantiepark Zeebad. Het park bestaat uit 3 delen, namelijk: Strandpark Breskens, Scheldeveste en Fort Soleil. Het maakt hier niet uit of je van een actieve of rustgevende vakantie houdt, want met de faciliteiten op dit park kan het allemaal. Ontspan helemaal tijdens een rit door de natuur of haal je hart op in de grote indoor sporthal. 

Voor iedereen een uitstapje

Als je ervan houdt om eropuit te gaan tijdens je vakantie, dan zit je bij vakantiepark Zeebad op de juiste plek. Je kunt vanaf dit bungalowpark namelijk verschillende plekken bezoeken en uitjes plannen. Als je ervan houdt om cultuur te snuiven, is de Oosterschelde rondvaart iets voor jou. Met deze rondvaart ontdek je Zeeland vanaf het water en spot je bijzondere watervogels. Als je geluk hebt, kun je hier zelfs zeehonden of bruinvissen spotten, goed opletten dus! Een unieke ervaring heb je met het hele gezin of met z'n tweetjes bij GlowGolf Middelburg. Hier kun je voor een kleine prijs midgetgolfen in een junglethema. Wie gaat er voor de winst? 

Vernieuwde accommodaties

Tijdens je boeking bij vakantiepark Zeebad zal het je gelijk opvallen: de bungalows zijn compleet vernieuwd, waardoor deze een moderne en frisse uitstraling hebben. De vernieuwde bungalows zijn geschikt voor 6 tot en met 8 personen en zijn een stuk groter dan de lodges, waardoor je meer ruimte hebt om helemaal tot rust te komen. In de vernieuwde bungalows kun je onder andere de volgende voorzieningen verwachten: een vaatwasser, gratis wifi zodat je al je series kunt blijven volgen en een terras met tuinmeubilair om tijdens het ontbijt van de heerlijke ochtendzon te genieten. Dat klinkt als een perfecte uitvalsbasis voor een fijne vakantie in eigen land!

Alle accommodaties van Zeebad: Bekijk nu >
Bekijk Zeebad

Prijzen vergelijken

Zeebad is te boeken bij:

Home > Vakantieparken > Zeebad