Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Vakantieparken > Summio Zeeland Village

Summio Zeeland Village

Nederland - Zeeland - Scharendijke

Aanbieder: Summio Zeeland Village Summio

Summio Zeeland Village

Welkom in dit familiepark Zeeland Village. Dit park met vrijstaande villa's ligt vlak bij de kustplaats Renesse en binnen 10 minuten loop je naar de jachthaven van Scharendijk en het Grevelingenmeer, het grootste zoutwatermeer van Europa. Indien je over fietsen beschikt, kun je ook gemakkelijk naar de brede Noordzeestranden aan de Brouwersdam. 

Bungalows

Indien je bij Zeeland Village verblijft, kun je kiezen uit diverse bungalows. Er zijn bungalows voor 4 personen, 5 personen, 6 personen of een wat grotere bungalow voor 8 personen. Ook zijn er verschillende kindvriendelijke bungalows met kinderbedje en kindvriendelijke inrichting. Sommige van de bungalows bij Zeeland Village hebben een eigen traditionele sauna en soms zelfs een bubbelbad, dat is nog eens luxe verblijven!

Wat te doen?

Natuurlijk kun je lekker naar het strand fietsen om daar een duik in de Noordzee te maken, maar als dat te koud is of als je meer van het zwembad houdt, dan kun je als gast van Zeeland Village gebruikmaken van zwemparadijs De Roompot in Kamperland, wat bij Roompot Beach Resort ligt. Verder zijn er (elektrische) fietsen te huur en is er een tennisbaan om een balletje te slaan. Vervelen ga je je dus bij bij vakantiepark Zeeland Village.

Alle accommodaties van Summio Zeeland Village: Bekijk nu >
Bekijk Summio Zeeland Village

Home > Vakantieparken > Summio Zeeland Village