Bonaire - Zomervakantie Regio Midden

Vakanties Bonaire - Zomervakantie Regio Midden

Droom jij van witte zandstranden? En heb jij niks te doen in de maanden juli en augustus? Ga naar Bonaire! Donkey Sanctuary is ook een must als je van dieren houd! Met een auto ga je het terrein over en zie je overal ezels. Je kunt ze vanuit de auto voeren of je kan uitstappen om ze te voeren en te aaien. Bonaire is natuurlijk perfect voor een dagje zon of avontuur! Zie jij jezelf al jouw droomvakantie hebben in Bonaire? Bekijk dan snel deze aanbiedingen!

De laatste aanbiedingen voor Bonaire

9 juli 2022, 9 dagen


Kralendijk, Bonaire

8 augustus 2022, 9 dagen


Kralendijk, Bonaire

9 juli 2022, 13 dagen


Kralendijk, Bonaire

11 juli 2022, 9 dagen


Kralendijk, Bonaire


Klein Bonaire

Niet ver van de kust heb je Klein Bonaire, waar jij het ultieme “onbewoond eiland” gevoel krijgt. Perfect om een dagje te snorkelen, te duiken of lekker te zonnen op het parelwitte stranden! Wist je dat Klein Bonaire ook een broedplaats is voor zeeschildpadden? Met een beetje geluk kan je ze spotten! En natuurlijk niet te ontbreken de flamingo’s’

Wateractiviteiten

Bonaire is het paradijs voor de windsurfers! Door de constante aanlandige wind worden windsurfers niet constant de oceaan ingetrokken. Denk daar een heerlijk zonnetje en warme water temperaturen bij en je snapt dat Bonaire ook een ‘windsurfers paradise’ is. Kanoën door de mangroven is ook een must do! Duiken is natuurlijk onbreekbaar in je vakantie! En spot de 350 verschillende vissoorten, 57 verschillende soorten koraal!

Home > Zomervakantie Regio Midden > Bonaire