↩ Bekijk alle zomervakanties (regio midden) naar Cuba

Be Live Turquesa Cuba zwembad

9 dagen naar Be Live Turquesa 3-sterren in Cuba vanaf 929 euro* per persoon.

Regio: Varadero
Stad: Varadero

Wanneer vertrekken? 24 augustus 2019
(Andere data zijn vaak ook mogelijk, maar prijzen kunnen verschillen)

Verzorging: All-Inclusive
Vervoer: Vliegtuig

Bekijk aanbiedingCheck beschikbaarheid

Be Live Turquesa - Cuba

Pal aan het hagelwitte zandstrand van Varadero, ligt het fijne All-Inclusive resort Be Live Turquesa. Dit hotel met tropische tuin is ideaal om te genieten van zon, hagelwitte stranden, azuurblauwe zee, rum, salsa, oldtimers en sigaren. Vanaf hier kun je ook een dagtrip of meerdaagse trip naar Havana maken om het echte Cuba te ontdekken. 

Caribische sfeer

Tijdens deze vakantie zul je hoe dan ook het échte vakantiegevoel krijgen. Je loopt richting het strand en de salsamuziek waait je al tegemoet. Eenmaal aangekomen zie je de palmbomen op het witte strand en zie je de práchtige blauwe zee! Ga op één van de ligbedjes zonnen, neem een duik in de zee of haal een lekker verkoelend drankje. Wil je liever naar het zwembad, ook dat is mogelijk. 

All-Inclusive

Op Be Live Turquesa zul je genieten van de All-Inclusive verzorging die 24/7 aanwezig is. Ga naar het uitgebreide buffetrestaurant, of reserveer een avondje à la carte eten. Er zijn diverse barretjes waar je een Mojito of ander drankje kunt halen en overdag zijn er ook diverse plekken om een snack te halen. Hier zul je niets te kort komen!

Ontdek het echte Cuba

My heart is in Havana! Dat liedje krijg je niet meer uit je hoofd als je hier eenmaal geweest bent... Havana is een bijzondere stad die je een keer gezien moet hebben. Het is dan ook zeker aan te raden om vanaf Varadero een trip naar deze stad te maken. Je kunt een georganiseerde excursie doen, of je kunt kiezen voor alleen vervoer en zelf de stad te ontdekken en wellicht zelfs in een "casa" (bij Cubanen thuis) te overnachten. Er is in ieder geval één ding zeker: Oldtimers, salsa, rum en sigaren ga je niet missen in Havana!


Be Live Turquesa Cuba cocktails
Be Live Turquesa Cuba bovenaanzicht
Be Live Turquesa Cuba palmbomen

*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.