Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Cyprus - Zomervakantie Regio Midden

Vakanties Cyprus - Zomervakantie Regio Midden

Heb jij niks te doen in de maanden juli en augustus? En zoek jij een vakantie met, geschiedenis, avontuur en rust? Kom naar Cyprus en kijk je ogen uit! Breng een bezoek aan Kourion, een oud-Griekse stad die tegen een klif aan de klus ligt. Karpas Peninsula is ook een bijzondere plek om te bezoeken, waar je gouden zandstranden, schilderachtige dorpjes en heuvels vindt. Lig jij deze zomervakantie op Nissi Beach te genieten van de zon of maak jij een mooie wandeling door Cyprus? En valt jouw woonplaats in regio Midden? Bekijk dan snel deze aanbiedingen!

De laatste aanbiedingen voor Cyprus

8 juli 2023, 7 dagen


Paphos, Cyprus

8 juli 2023, 7 dagen


Paphos, Cyprus

15 juli 2023, 14 dagen


Paphos, Cyprus

8 juli 2023, 7 dagen


Paphos, Cyprus


Nicosia

Nicosia is de hoofdstad van Cyprus en telt 276.410 inwoners. De hoofdstad is net zoals het eiland verdeeld in twee stukken, Grieks-Cyprus en Turks-Cyprus. De grens tussen de twee delen loopt midden door de stad. Het verschil merk je meteen, zo heb je aan de Turkse kant kleinere en authentieke winkeltjes en betaal je met de Turkse Lira. In het Europese gedeelde betaal je met de euro en kom je bekende merken tegen zoals McDonalds en Starbucks. Welk deel van Nicosia ontdek jij deze zomervakantie?

Stranden

In he zuidoosten van Cyprus vindt je Nissi Beach. Je kan hier lekker zwemmen of diverse watersporten beoefenen, maar vooral genieten! Zoek je een leuke stand voor gezinnen? Dan is Coral Bay Beach zeker een aanrader! Het strand heeft een blauwe vlag keurmerk, dus het is gegarandeerd veilig. Ga jij de zee op met een bananenboot of kies je liever voor om te duiken? Turtle beach is ook zeker een aanraden als je een dierenliefhebber ben! Hier zie je de geboorten van kleine schildpadjes, hoe schattig is dat?

Home > Zomervakantie Regio Midden > Cyprus