Dominicaanse Republiek - Zomervakantie Regio Midden

Dominicaanse Republiek - Zomervakantie Regio Midden

Altijd al gedroomd van een luxe resort of van de vele mooie stranden en watervallen? En heb jij niks te doen in de maanden juli en augustus? Lees dan snel verder! Hier komen de mooie witte zandstrand foto's werkelijkheid. Blijf jij op het geweldige resorts of ontdek jij het eiland door op verschillende excursies te gaan? De Dominicaanse Republiek biedt strand, avontuur en cultuur aan! Spendeer jij je grote vakantie in de veelzijdige Dominicaanse Republiek? En valt jouw woonplaats in regio Midden? Bekijk dan snel deze aanbieding!

De laatste aanbiedingen voor Dominicaanse Republiek

13 juli 2022, 9 dagen


Punta Cana, Dominicaanse Republiek

13 juli 2022, 9 dagen


Punta Cana, Dominicaanse Republiek

13 juli 2022, 13 dagen


Bávaro, Dominicaanse Republiek

13 juli 2022, 9 dagen


Punta Cana, Dominicaanse Republiek


Punta Cana

Punta Cana is de plek waar de meeste toeristen komen, maar is niet de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek. De witte zandstranden zijn hier zeker te vinden. Bavaro strand en Isla Saona zijn zeker aanaders in dit gebied! Liever in voor wat avontuur? Ga mee met een boottocht en vaar zo langs de mooiste baaien van het oosten van de Dominicaanse Republiek. Wil je het eiland zelf beter leren kennen? Ga eens paardrijden in het binnenland en ga zo langs alle mooie plekken in de Dominicaanse Republiek!

Santo Domingo

Santo Domingo is de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek met maar liefst 3,5 miljoen inwoners en is daardoor de grootste stad in het Caribische gebied!. Maar wat kun je doen in deze stad? Ontdek Zona Colonial, het oude stadscentrum van Santo Domingo. Dwaal weg in de kleurrijke straten en proef de sfeer, doe dit met de fiets of wandelend! Ontdek het eten van de Dominicaanse Republiek door heerlijk te dineren en vergeet natuurlijk niet een Caribische cocktail!

Home > Zomervakantie Regio Midden > Dominicaanse Republiek