Griekenland - Zomervakantie Regio Midden

Vakanties Griekenland - Zomervakantie Regio Midden

Bezoek jij één van de 6.000 eilanden van Griekenland deze zomervakantie? Of kies je voor het vaste land?Gelukkig hoef je niet te kiezen uit alle 6.000, want slechts 78 eilanden hebben meer dan 100 inwoners! Zie jij jezelf al liggen op het strand op één van deze eilanden of op het vaste land? Lees dan snel verder! De rijke geschiedenis die het mooie Griekenland te bieden heeft is natuurlijk niet te missen! Gelukkig hebben de Romeinen en de Goden genoeg over gelaten om te bewonderen door jou! Geniet jij deze zomer van de lekkerste Griekse gerechten? En valt jouw woonplaats in de regio Midden? Bekijk dan snel deze aanbieding!

De laatste aanbiedingen voor Griekenland

13 juli 2023, 6 dagen


Plakiás, Griekenland

19 juli 2023, 6 dagen


Laganas, Griekenland

8 juli 2023, 13 dagen


Pythagorion, Griekenland

13 juli 2023, 6 dagen


Aghia Marina, Griekenland


Athene

De hoofdstad van Griekenland, waarbij je bijna op elk straat hoekje een eeuwenoude ruïne tegen komt. De Akropolis is natuurlijk niet te missen met een bezoek an Athene! Om de Akropolis te breieken maak je een mooie wandeling tussen een paar olijfbomen. Naast alle ruïnes zijn er ook andere dingen te bewonderen en te doen natuurlijk! Zo heb je de Kathedraal van Athene, de wijk Plaka wat de gezelligste wijk van Athene is of het grootste stadspark van Athene: Het Ethnikós Kípos. Er is dus genoeg te doen voor iedereen!

Zakynthos

Een must-see in Zakynthos is Navagio Beach, het strand waarop het bekende scheepswrak ligt. De schilderachtige baai krijgt door de kalkstenen rotsen en kliffen een mysterieuze uitstraling. Deze droomlocatie is de meest gefotografeerde baai van het hele Griekse eiland. Breng eens een bezoek aan een Wijngaard, waar Zakynthos onder andere ook bekend om staat! Zakynthos-stad is naturlijk niet te ontbreken aan je verblijf of bezoek aan Zakynhos! Slenter door de straatjes, struin over het historische Dionysios Solomos plein en het Agios Markos plein of plof neer op een terrasje voor een lekkere koffie of lunch.

Home > Zomervakantie Regio Midden > Griekenland