Indonesië - Zomervakantie Regio Midden

Vakanties Indonesië - Zomervakantie Regio Midden

Ontdek jij één van de 17.00 eilanden van Indonesië deze zomervakantie? Of bewonder jij de cultuur van Indonesië? Elk eiland heeft zijn eigen mooie verschillende highlights. Bali is toch één van de bekendste eilanden van Indonesië. Bewonder alle indrukwekkende tempels, de mooie witte zandstranden of bezoek een koffie plantage! Of kies je toch liever voor de andere eilanden? Dus houd jij van cultuur, avontuur en rust? En valt jouw woonplaats in regio Midden? Bekijk dan snel deze aanbiedingen!

De laatste aanbiedingen voor Indonesië

10 juli 2023, 10 dagen


Tuban, Indonesië

10 juli 2023, 10 dagen


Nusa Dua, Indonesië

8 juli 2023, 14 dagen


Seminyak, Indonesië

10 juli 2023, 10 dagen


Nusa Dua, Indonesië


Java

Het eiland Java bestaat uit veel bekende steden, zoals Jakarta wat de hoofstad van Java is, Yogyakarta waar nog veel oude tradities zijn of Pangandaran is een geweldige strand bestemming. Java is samen met Bali de meest toeristische eilanden, maar op Java kan je nog steeds genieten van de traditionele Indonesische cultuur. Er is voor iedereen wat te doen en te zien!

Bali

De tempels in Bali zijn vrijwel onmisbaar en horen bij een bezoek aan het eiland. Pura Tirta Empul tempel is de tempel waar de Bqlinese bevolking massaal naartoe gaat voor zuiveringsrituelen, waarbij ze zich reinigen met het heilige water! Bali is een populaire plek om te surfen. De beste plekken vind je op het zuidelijk schiereiland Bukit Peninsula of één van de populairste stranden Uluwatu en Padang-Padang.

Home > Zomervakantie Regio Midden > Indonesië