5-sterren Italië
Zomervakantie Regio Midden

Travis header

Bagni di Pisa Palace & Spa

24 augustus 2020
6 dagen
Toscane, Italië
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Boek je vakantie met omruilgarantie tot 7 dagen voor vertrek! Lees hier de voorwaarden.

Bagni di Pisa Palace & Spa

24 augustus 2020
6 dagen
Toscane, Italië
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Bagni di Pisa Palace & Spa - Italië

Dit hotel is een van de 'Leading Hotels of the World' en dat is niet zonder reden. Dit 5-sterrenhotel in Italië biedt je ultieme luxe en een service van de allerhoogste kwaliteit. Dit gebouw was de adellijke residentie van de groothertog van Toscane. Dit was toendertijd zijn zomerverblijf, maar na zijn overlijden is het omgebouwd tot een luxe hotel. Je kunt in dit hotel verblijven op basis van logies met ontbijt of halfpension. Ga jij voor een heerlijk dagelijks ontbijtje of ook voor een Italiaans diner?

Een dagje weg

Wil je Italië ontdekken tijdens je verblijf in dit hotel? Bagni di Pisa Palace & Spa ligt erg centraal ten opzichte van Pisa, waardoor je makkelijk een bezoek aan deze stad kunt brengen. Pisa staat natuurlijk bekend om de scheve toren, maar er is nog meer te zien en doen in deze stad. Stap de Dom of het authentieke Baptisterium in. Als je juist even de drukte wilt ontlopen kun je het best naar de botanische tuin Orto Botanico di Pisa gaan om even tot rust te komen en van de natuur te genieten. 

Ochtendwandeling

Bagni di Pisa Palace biedt verschillende faciliteiten en activiteiten aan. Je kunt hier natuurlijk vrijblijvend gebruik maken van het buiten- en binnenzwembad en de fitnessfaciliteiten, maar wat dit hotel nog bijzonderder maakt, is de tuin met onwijs veel olijfbomen. Er wordt door het hotel een dagelijkse ochtendwandeling tussen de olijfbomen georganiseerd. Hier kun je elke dag bij aansluiten, behalve op zondagen. De medewerkers vertellen je tijdens deze wandeling graag meer over de geschiedenis van het hotel en natuurlijk over de verschillende planten en olijfbomen. 

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Bagni di Pisa Palace & Spa is te boeken bij:

Interessant voor jou

7 augustus 2020, 7 dagen
Logies en ontbijt

23 juli 2020, 15 dagen
Logies en ontbijt

24 augustus 2020, 6 dagen
All-Inclusive

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Al ruim 15.000 anderen gingen je voor!