All-Inclusive Kroatië
Zomervakantie Regio Midden

Travis header

Helaas, we hebben op dit moment geen aanbieding in de categorie: All-Inclusive Kroatië.

Alle aanbiedingen
Pine Beach Pakostane

25 augustus 2020
6 dagen
Zadar, Kroatië
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Bungalows Pine Beach - Kroatie

Wil jij het échte gevoel beleven van verblijven in een bungalow? Dan zit je bij de schattige huisjes van Bungalows Pine Beach aan het juiste adres. Je loopt vanaf de bungalows zo het strand op waar je de luxe ervaart met uitzicht op het helderblauwe water, terwijl je in de bungalow het echte primitieve gevoel ervaart. 

Back to basic

In de hut ga je echt terug naar het eenvoudige leven, want je wordt niet voorzien van elektriciteit. Tip van Travis: neem een zaklamp mee voor als je verdwaalt in je bungalow zo zonder licht... Je kunt genieten van de rust zonder de nieuwste technologie en bijkomen in je hangmat. Uiteraard kun je gewoon je telefoon etc. opladen bij de receptie, zodat je wel gewoon bereikbaar blijft voor de thuisblijvers. 

Sport en bewegen

Je kunt je op het bungalowpark overigens goed vermaken met verschillende activiteiten. Speel bijvoorbeeld een potje badminton, basketbal, tafeltennis, voetbal of volleybal. In zo'n lekker warm land zijn wateractiviteiten natuurlijk onmisbaar, dus kunnen de sportievelingen meedoen met een lesje aquarobics. Voor de waterratten is het mogelijk om te duiken, indien je in het bezit bent van een licentie. Bungalows Pine Beach verhuurt verder fietsen, waterfietsen en je kunt met het hele gezin een potje minigolfen.

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Pine Beach Pakostane is te boeken bij:

Interessant voor jou

23 augustus 2020, 8 dagen
Logies

20 juli 2021, 8 dagen
Logies en ontbijt

13 augustus 2020, 15 dagen
Logies

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel