Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Cuba - Zomervakantie Regio Noord

Zomervakantie Cuba - Regio Noord

Altijd al gedroomd van de witte zandstranden en de helderblauwe zee op Cuba? Dat begrijpen wij, je bent niet de enige! Daarom hebben wij de beste zomervakantiedeals van het prachtige Cuba voor jou op een rijtje gezet. Met de bijzonder mooie stranden noemen we dit ook wel 'paradijs op aarde', de warmte van de zon zorgt ervoor dat je 24/7 een heerlijk vakantiegevoel hebt. De lokale bevolking is zo vriendelijk dat je altijd met een glimlach en open armen wordt ontvangen. Zeker niet te vergeten zijn de verse verfrissende mojito's die je op dit eiland overal kunt halen! Valt jouw woonplaats nou onder regio noord en ben je al nieuwsgierig geworden? Check dan snel de zomervakantie aanbiedingen naar Cuba op deze pagina!

De laatste aanbiedingen voor Cuba


Waarom naar Cuba?

Wil jij genieten van de warmte tijdens een heerlijke zomervakantie? Dan moet je naar Cuba! Hier stijgen de temperaturen in juli en augustus tot wel 35 graden! Maar waarvoor ga je nog meer naar Cuba? Naast de prachtige stranden is Cuba ook rijk aan cultuur. De koloniale steden en de indrukwekkende gebouwen maken dit authentieke land heel bijzonder. Je leert salsa dansen en geniet van de indrukwekkende muziek om lekker in de Cubaanse sfeer te komen. Zeker niet te vergeten, de plek waar je het beste stukje van Cuba vindt, is de hoofdstad Havana!

Hoofdstad Havana

Als je op zomervakantie bent op Cuba kan een bezoek aan de levendige hoofdstad natuurlijk niet ontbreken! Cuba staat bekend om de lekkerste mojito's, daarom moet je er zeker één (of meer) bestellen als je in Havana bent. Geniet van de Cubaanse muziek, terwijl je over El Malécon en door het oude gedeelte van Havana wandelt. Een bezoek aan het plein Plaza de la Revolución is een must-do, op 26 juli is hier een grote viering wat een hele beleving is om mee te maken. Overal in de stad vind je dingen die naar Ernest Hemingway verwijzen, deze schrijver heeft veel jaren in Havana doorgebracht en is hier dan ook erg bekend. Voor wat extra cultuur bewonder je de Cristóbal kathedraal en op het pleintje voor het gebouw schuif je aan op een gezellig terrasje!

Home > Zomervakantie Regio Noord > Cuba